Merhabalar,
Elime bir tane cin malı indiksiyon ocağı geçti. Ocak 3 parcadan oluşmaktadır.
1-) Daire olarak sarılmış bobin yapısı. ( Tencerenin kondugu kısım )
2-) Bobini süren kart ( Sürücü kart )
3-) Display bolumu (5 dokunmatik buton ve 7 segment ekran ) Display 3 kablo ile sürücü karta baglı. Pin ucları ise 5V - Gnd ve Serial Data in/out.
Ocak normal çalışıyor. Herhangi bir arızası sıkıntısı yok.
Benim bu cihazda yapmak istediğim display kart kısmını iptal edip onun yerine kendi işlemcimi ( modulu ) eklemek.
On çalışma olarak tek pinle haberleşme yaptığı soketten DSWiev lojik analizer ile giden gelen dataları incelemek oldu.
Cihaz kapalı iken okunan sinyal.
Cihaz kapalı iken okunan sinyalin acılmış hali.
Cihaz acıldığındaki okunan sinyalin acılmış hali.
sinyalin frekansı: 800Hz.
Sinyal yapısını Lojik 1 olarak şu şekilde dusundum. 250us Lojik 0 1ms Lojik High
Sinyal yapısını Lojik 0 olarak 1ms Lojik 0 250us Lojik High
Yukarda yapmış olduğum yorumlama doğrumudur. Haberleşme protokolı nedir ?
Bu protokolu kendi işlemcimle oluşturup nasıl dinleme yapabilirim. ( Yukardaki yorumlamam dogru ise lojik 1 ve 0 yapısına gore 250us ve 1ms sürelerini nasıl yakalayabilirim. Kullanacagım işlemci STM32F0 Serisi. )
Ozet olarak. Yukarda vermiş olduğum sinyalın yorumlanması. Gidecek veriden sonra geri bildirimin algılanması kısmı
Teşekkürler.
Not:
Boardlarda kullanılan engregrelerin üzerleri silinmiş.
Elime bir tane cin malı indiksiyon ocağı geçti. Ocak 3 parcadan oluşmaktadır.
1-) Daire olarak sarılmış bobin yapısı. ( Tencerenin kondugu kısım )
2-) Bobini süren kart ( Sürücü kart )
3-) Display bolumu (5 dokunmatik buton ve 7 segment ekran ) Display 3 kablo ile sürücü karta baglı. Pin ucları ise 5V - Gnd ve Serial Data in/out.
Ocak normal çalışıyor. Herhangi bir arızası sıkıntısı yok.
Benim bu cihazda yapmak istediğim display kart kısmını iptal edip onun yerine kendi işlemcimi ( modulu ) eklemek.
On çalışma olarak tek pinle haberleşme yaptığı soketten DSWiev lojik analizer ile giden gelen dataları incelemek oldu.
Cihaz kapalı iken okunan sinyal.
Cihaz kapalı iken okunan sinyalin acılmış hali.
Cihaz acıldığındaki okunan sinyalin acılmış hali.
sinyalin frekansı: 800Hz.
Sinyal yapısını Lojik 1 olarak şu şekilde dusundum. 250us Lojik 0 1ms Lojik High
Sinyal yapısını Lojik 0 olarak 1ms Lojik 0 250us Lojik High
Yukarda yapmış olduğum yorumlama doğrumudur. Haberleşme protokolı nedir ?
Bu protokolu kendi işlemcimle oluşturup nasıl dinleme yapabilirim. ( Yukardaki yorumlamam dogru ise lojik 1 ve 0 yapısına gore 250us ve 1ms sürelerini nasıl yakalayabilirim. Kullanacagım işlemci STM32F0 Serisi. )
Ozet olarak. Yukarda vermiş olduğum sinyalın yorumlanması. Gidecek veriden sonra geri bildirimin algılanması kısmı
Teşekkürler.
Not:
Boardlarda kullanılan engregrelerin üzerleri silinmiş.