Bu yazıcı beni heyecanlandırdı! Açık kaynak klipper firmware, tamamen açık kaynak dilimleyiciler ile kullanılabilmesi, snapmaker'a internet ile bağlanıp çalışmak için izin istememesi çok büyük avantaj benim açımdan.
Pazarlamada renkli baskı olayı ön plana çıkarılıyor, ama benim açımdan "tool change" olması, yani 4 kafalı olması çok büyük avantaj. 4 tane farklı tür filament takarım (PETG, ABS, Nylon, TPU), sonra da istediğim filamenti kullanarak baskı alırım.
samm market'e ön satışa çıkmış, fiyat da iyi. Şimdi kendimi ikna etmem lazım, elimdeki çalışan yazıcıyı emekli etmek için
market.samm.com
Pazarlamada renkli baskı olayı ön plana çıkarılıyor, ama benim açımdan "tool change" olması, yani 4 kafalı olması çok büyük avantaj. 4 tane farklı tür filament takarım (PETG, ABS, Nylon, TPU), sonra da istediğim filamenti kullanarak baskı alırım.
samm market'e ön satışa çıkmış, fiyat da iyi. Şimdi kendimi ikna etmem lazım, elimdeki çalışan yazıcıyı emekli etmek için
Snapmaker U1 3D Yazıcı Satın Al | SAMM Market
Snapmaker U1 Color 3D Yazıcı | Çok Renkli, Yüksek Hızlı ve Düşük Filament İsrafı – Samm Market Güvencesi Snapmaker U1 Color 3D Yazıcı , çok renkli 3D baskıda hız, kalite ve malzeme tasarrufunu bir araya getiren yeni nesil bir çözümdür. Samm Market ile hızlıca satın alın !
market.samm.com