Merhabalar bütün çocukluk zamanımın kayıt edildiği kamera bozuldu bir kaç gün önce eski kayıtları izlerken aniden hata kodları göstermeye başladı önce c:31:11 hatası vermeye başladı kaseti yeniden tak falan yazıyordu sonra bir kamera hatası verdi daha sonra güç sorunu verdi farklı forumlardan okuduguma göre bu hataları vermesi pekte nokta atışı olmuyor ve kulanıcının reset atması dışında bir açıklama yapılmamış en azından ben daha bulamadım.
ilk hatayı verdiginde içinde bullunan kaseti çıkarmak istedim fakat çıkmadı hiç bir şekilde çıkaramadım bende cihazın içini açıp öyle çıkarmaya karar verdim belki bir şekilde takılmıştır diye kaseti bir şekilde çıkardım her şeyi geri topladım fakat cihaz hala anı hata kodlarını veriyor ne yapmam lazım.
ilk hatayı verdiginde içinde bullunan kaseti çıkarmak istedim fakat çıkmadı hiç bir şekilde çıkaramadım bende cihazın içini açıp öyle çıkarmaya karar verdim belki bir şekilde takılmıştır diye kaseti bir şekilde çıkardım her şeyi geri topladım fakat cihaz hala anı hata kodlarını veriyor ne yapmam lazım.
Son düzenleme: