semih_s
Hobici
Sen ucuzdan başla. Zaten ilk aldığını muhtemelen çok geçmeden bozacaksın. Hevesin kırılmasın .Hocam bu çok pahalı geldi ya
Sen ucuzdan başla. Zaten ilk aldığını muhtemelen çok geçmeden bozacaksın. Hevesin kırılmasın .Hocam bu çok pahalı geldi ya
Hocam zaten bozarak kurcaliyarak öğrenilmez miSen ucuzdan başla. Zaten ilk aldığını muhtemelen çok geçmeden bozacaksın. Hevesin kırılmasın .
Hocam bu ne işe yariyorBirde jtag karti lazim sana.
ST-Link V2 Mini St Programlayıcı Klon Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
ST-Link V2 Mini St Programlayıcı Klon ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile St Programlayıcılar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net
Anladım hocam peki çalıştığım ide bunu zaten yapmıyor muYazdigin programi cipin flash romuna/ramina yukluyor.
Daha da onemlisi "Debug" islemi icin gerekli.
Peki o üstte attığınız stm32f103 kartı beni ne kadar götürür ve onla ilgili dersleri nasıl bulurumIde bu donanimi kullarak yapiyor.
En büyük hatayı şuanda yapıyorsun.Peki o üstte attığınız stm32f103 kartı beni ne kadar götürür ve onla ilgili dersleri nasıl bulurum