Kaynakçılar Forum'u Açıldı!

Gökçe

Yeni Üye

Kaynakcilar.com forum.png

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir projeyi sonunda hayata geçirdim ve Kaynakçılar Forum artık yayında.

Bu forumu kurarken amacım sadece soru sorulan bir platform oluşturmak değildi. Kaynakçılık mesleğiyle ilgilenen herkesin bilgi paylaşabileceği, tecrübelerini aktarabileceği, iş ilanlarını takip edebileceği ve birbirine yardımcı olabileceği samimi bir ortam oluşturmak istedim.

Forum henüz çok yeni olduğu için doğal olarak şu an üye sayımız az. Açık konuşmak gerekirse, belki bu yazıyı okuyan ilk üyelerden biri siz olacaksınız. Ama her büyük topluluk küçük bir adımla başlıyor. Ben de zamanla burada güzel bir kaynakçı topluluğu oluşturacağımıza inanıyorum.

Şu an forumda birçok kategori oluşturdum. Kaynak makineleri, MIG/MAG, TIG (Argon), elektrot kaynağı, lazer kaynağı, kaynak mühendisliği, sertifikalar, iş ilanları, maaşlar, projeler ve daha birçok konuda içerikler eklemeye devam ediyorum. Gün geçtikçe yeni bölümler ve yeni özellikler de eklenecek.

Elbette eksiklerimiz var. Forum yeni açıldığı için gözünüze eksik gelen yerler olabilir. Bazı kategoriler henüz boş olabilir, bazı özellikler henüz tamamlanmamış olabilir. Bunlar için şimdiden kusura bakmayın. Forumu sürekli geliştiriyor, yeni fikirler ekliyor ve daha kullanışlı hale getirmek için çalışıyorum.

Benim en büyük isteğim, buranın sadece benim içerik eklediğim bir site olmaması. Asıl değerini sizlerin paylaşımları oluşturacak. Yaptığınız bir kaynak uygulamasını paylaşabilirsiniz, kullandığınız makine hakkında yorum yazabilirsiniz, bir soruya cevap verebilir ya da kendi deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. Emin olun sizin bildiğiniz bir bilgi, başka bir meslektaşımızın işine yarayabilir.

Ayrıca önerilere de her zaman açığım. Forumda görmek istediğiniz kategoriler, eksik olduğunu düşündüğünüz bölümler veya geliştirilmesini istediğiniz özellikler varsa lütfen çekinmeden yazın. Bu platformu birlikte geliştirelim.

Eğer forum hoşunuza giderse üye olmanız beni gerçekten çok mutlu eder. İlk üyeler arasında yer almanız ve bu topluluğun büyümesine katkı sağlamanız benim için ayrı bir anlam taşıyor.

Amacım, yıllar sonra kaynakçılık denildiğinde akla gelen, herkesin güvenle bilgi alabildiği ve bilgi paylaşabildiği büyük bir topluluk oluşturmak. Bunun tek başıma olmayacağını biliyorum. Sizlerin desteği olmadan böyle bir forumun büyümesi mümkün değil.

Şimdiden vakit ayırıp ziyaret ettiğiniz, üye olduğunuz ve katkı sağladığınız için hepinize gönülden teşekkür ederim.

Forum Adresi: https://forum.kaynakcilar.com/

Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarım.

Konuyu yanlış yere açtıysam moderatörlerden özür dilerim

Hayırlı olsun. Fakat üye olmakla ilgili bir sorun var. Kayıt aşamasında kayıt formunda "Davetiye Kodu" alanı var. Burası doldurulmadan kayıt tamamlanamıyor. Bilginiz olsun.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,302
Üyeler
3,841
Son üye
boduroglupoliüretan

Son kaynaklar

Back