Telefon dokunmatik sorunu

frekans50

⁵⁰
Huawei mate 20 lite telefonum ile forumda mesaj yazarken bazen tuhaf şeyler oluyor. Anlamsız şekilde backspace işlemi, kelimelerin ortadan kopması önceki sayfaya dönüş vs. Sanki acemi ve kötü amaçlı biri uzaktan bağlanmış işlem yapıyor gibi.

Gboard klavye nedeniyle olabilir düşüncesiyle önbelleği vs temizledim. Yeniden başlattım düzeldi gibi. Fakat bazen WhatsApp üzerinde sorun çıktı. sebepsizce kişiyi çağrı işlemi, kişi profilini görüntülemek, orada takılı kalmak, mesajları seçmek gibi şeyler kendi kendine oldu.

Telefonu kapatıp yeniden başlatırsam bir süre düzeliyor. Belki bağlanan kötü amaçlı kişi o sırada etkisiz kalıyor o yüzden?

dokunmatik arızası
ekran arızası böyle mi oluyor?

ekran koruyucu kaplama nedeniyle oluşur mu? Kaplama ömrü bitmiş olsa ?

Telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Acaba virüs mü?

Huawei mate 20 lite telefonum ile forumda mesaj yazarken bazen tuhaf şeyler oluyor. Anlamsız şekilde backspace işlemi, kelimelerin ortadan kopması önceki sayfaya dönüş vs. Sanki acemi ve kötü amaçlı biri uzaktan bağlanmış işlem yapıyor gibi.

Gboard klavye nedeniyle olabilir düşüncesiyle önbelleği vs temizledim. Yeniden başlattım düzeldi gibi. Fakat bazen WhatsApp üzerinde sorun çıktı. sebepsizce kişiyi çağrı işlemi, kişi profilini görüntülemek, orada takılı kalmak, mesajları seçmek gibi şeyler kendi kendine oldu.

Telefonu kapatıp yeniden başlatırsam bir süre düzeliyor. Belki bağlanan kötü amaçlı kişi o sırada etkisiz kalıyor o yüzden?

dokunmatik arızası
ekran arızası böyle mi oluyor?

ekran koruyucu kaplama nedeniyle oluşur mu? Kaplama ömrü bitmiş olsa ?

Telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Acaba virüs mü?
Elzem olan uygulamalar hariç ne kadar uygulama varsa hepsini uçurun bence.

Uygulamalar neredeyse 6 aydır aynı. Yeni uygulama yok. Sadece Play store üzerinden güncelleme yapmışımdır.

Merak ettiğim, telefonlarda ekran arızası böyle mi başlıyor?

Son düzenleme:
Bende samsung a50 var ,düştü ve ekran çatladı sirkecide tanıdığım bir tamirci vardı kendinde çıkma orijinal led ekran olduğunu söyledi bende değiştir dedim sonrasında senin bahsettiğin olaylar olmaya başladı, telefon cebimde ekran kilidi varken bir bakmışsın kamerayı açmış veya herhangi bir programı açmış veya birini aramış buna benzer olaylar,bence dokunmatik özelliğini kaybetmiş.

telefon şarjdayken böyle hareketler yapabilir.
bana virus-trojan gibi gelmedi. trojanların hedefi bilgi toplamak herhangi bir klavye işlemi yapmak değil. yani varsa da kendini bu şekilde fark ettirmez. en temizi bitdefender türü bir yazılım ile taratmak.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,106
Üyeler
3,231
Son üye
emrah85

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back