frekans50
⁵⁰
Huawei mate 20 lite telefonum ile forumda mesaj yazarken bazen tuhaf şeyler oluyor. Anlamsız şekilde backspace işlemi, kelimelerin ortadan kopması önceki sayfaya dönüş vs. Sanki acemi ve kötü amaçlı biri uzaktan bağlanmış işlem yapıyor gibi.
Gboard klavye nedeniyle olabilir düşüncesiyle önbelleği vs temizledim. Yeniden başlattım düzeldi gibi. Fakat bazen WhatsApp üzerinde sorun çıktı. sebepsizce kişiyi çağrı işlemi, kişi profilini görüntülemek, orada takılı kalmak, mesajları seçmek gibi şeyler kendi kendine oldu.
Telefonu kapatıp yeniden başlatırsam bir süre düzeliyor. Belki bağlanan kötü amaçlı kişi o sırada etkisiz kalıyor o yüzden?
dokunmatik arızası
ekran arızası böyle mi oluyor?
ekran koruyucu kaplama nedeniyle oluşur mu? Kaplama ömrü bitmiş olsa ?
Telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Acaba virüs mü?
Gboard klavye nedeniyle olabilir düşüncesiyle önbelleği vs temizledim. Yeniden başlattım düzeldi gibi. Fakat bazen WhatsApp üzerinde sorun çıktı. sebepsizce kişiyi çağrı işlemi, kişi profilini görüntülemek, orada takılı kalmak, mesajları seçmek gibi şeyler kendi kendine oldu.
Telefonu kapatıp yeniden başlatırsam bir süre düzeliyor. Belki bağlanan kötü amaçlı kişi o sırada etkisiz kalıyor o yüzden?
dokunmatik arızası
ekran arızası böyle mi oluyor?
ekran koruyucu kaplama nedeniyle oluşur mu? Kaplama ömrü bitmiş olsa ?
Telefonu sıfırlamak istemiyorum.
Acaba virüs mü?