holiserhat
Üye
Teybin arkasinada montajli arabadaTüm bu soğutucular teypin içinemi giriyor yoksa evde bi kutunun içindemi kullanıyorsunuz?
Teybin arkasinada montajli arabadaTüm bu soğutucular teypin içinemi giriyor yoksa evde bi kutunun içindemi kullanıyorsunuz?
Yarin bakacamTeybinizi orjinal yerine (şasesine) yine kaliteli termal macunla yerine takın
Arkadaki fanı çıkarın o şekilde bir işe yaramaz daha da fazla zararı olur
Woofer tweeter vb bağlantılarınızı tekrar takın
Kesildiği yere kadar açtığınızda voltajı kontrol edin voltaj sabit kalmıyor en düşük değerdeyken hoparlörden çıt sesi geliyorsa sistem düşük voltaj korumasına geçiyor demektir. Besleme kablosunu daha kalın ve en kısa şekilde teybe gelecek şekilde ayarlayın.
*Tüm bu testte çıkışlara paralel hoparlör takmayın
Teybinizi orjinal yerine (şasesine) yine kaliteli termal macunla yerine takın
Arkadaki fanı çıkarın o şekilde bir işe yaramaz daha da fazla zararı olur
Woofer tweeter vb bağlantılarınızı tekrar takın
Kesildiği yere kadar açtığınızda voltajı kontrol edin voltaj sabit kalmıyor en düşük değerdeyken hoparlörden çıt sesi geliyorsa sistem düşük voltaj korumasına geçiyor demektir. Besleme kablosunu daha kalın ve en kısa şekilde teybe gelecek şekilde ayarlayın.
*Tüm bu testte çıkışlara paralel hoparlör takmayın
Maşallah ama senin 3 yollu normal ses sistemi. Video çekecem insallah daha anlaşılır olur sorunumŞuna benzer ses duyabiliyormusun ?
Valla teybi soktun ek sogutucu takcam her seyi hazirladim termal macun yok onu alayimTamam o zaman yalnız unutmayın hoparlörlerin ne kadar kalitelisinden seçerseniz sesten o kadar memnun kalırsınız.
Ek soğutucu takmaya çalışmayın.Yeni hoparlörler takıldığında çekilen akım artacaktır.5 amperi rahatlıkla geçebilir.Bu durumda voltajı takip edin.
Araç çalışırkende ses kesilirse kablolar ince demektir.Kalınlaştırın ve aküden gelen hattı kısaltın.
Önemli olan son ses bas dinlemek değil müzikteki zor duyulan sesleri bile işitebilmektir.
Kolay Gelsin
Pre amfi ne ?ya sorun ana ses amfisi değilde pre amfiyse?