The Beekeeper 2024 filminin ana konusu

hakan8470

Kıdemli Üye
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
1,229
Filmi izledim konu kisaca su sekilde

Arici diye bir adam , kendi basina kararlar alabiliyor, ari kovaninin duzeni bozuluyorsa duzeni saglamak icin kralice ariyi bile oldurebiliyor.
Filmin basinda bir kadin bilgisayarindaki bir uyariyla, dolandirilma sahnesi gosteriliyor. Kadin 2milyon dolar i kaybedince de kendini olduruyor, bu arici olaya kiziyor tabi, basliyor oldurmeye. Karsi tarafta buna zarar verince, olay tepeye dogru tirmaniyor. Sonunda da Baskan olacak kadinin oglunu olduruyor. Kadinin da tabi bundan haberi yok, iyi bir kadin. :avare1: Yersen

Konu basitce bu sekilde ama verilmek istenen mesaj ne?

Biz oyle bir ulke kurduk ki, bizde kotu bir sey yapan kralice olsa baskan olsa farketmez, icimizdeki adamlar onlarin cezasini verir. siz hiiiiic merak etmeyin. Ama banka daki hesabiniz sifirlanirsa suclusu sizsiniz. Bankanin hic bir sucu olamaz. Biz hic kimseyi bulamayiz. onun icin dikkat edin.

Yav benim banka hesabimdaki paranin tamami bir cirpida son kurusa kadar bir yere gidecek, bir anda. Sen bunu bulamayacan. Bulsan suclayamayacan oyle mi? Kurdugunuz sistem dolandiricilk sistemi olmasin zaten? Iyilik melekleri
 

Forum istatistikleri

Konular
5,920
Mesajlar
101,041
Üyeler
2,504
Son üye
yaxe22

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
Back
Top