Toolcraft Model ZD-8908 - Sicak Hava Ufleyici

Mikro Step

Kıdemli Üye
Mecburiyetten hava ufleme tabancasi almak zorunda kaldim ve bu gun geldi.

Daha once kullandigim Aliexpress isi tabanca bununla kiyaslayinca anirarak calisiyormus.

1741000441505.png

Son düzenleme:
Hava kompresörlü almanız iyi olmuş, kompresörlü sıcak hava istasyonları ile plastik aksamları yakmadan parça sökülebiliyor. Cep telefonu işi yapanlarada kompresörlü tercih ediyor biraz sesli oluyor ama yapacak bir şey yok.

Hava kompresörlü almanız iyi olmuş, kompresörlü sıcak hava istasyonları ile plastik aksamları yakmadan parça sökülebiliyor. Cep telefonu işi yapanlarada kompresörlü tercih ediyor biraz sesli oluyor ama yapacak bir şey yok.
Resimde görünen ısı tabancası fan lı model

Bu cihaz kompresorlu mu bilmiyorum fakat cok sessiz.

Fanlı daha iyi o zaman.
Bizim zamanımızda yoktu:)
20 senedir zırıltı dinliyoruz.
Bozulursa fanlı alayım.

Fanlı daha iyi o zaman.
Bizim zamanımızda yoktu:)
20 senedir zırıltı dinliyoruz.
Bozulursa fanlı alayım.
Karakteristikleri farklı.
Kompresorlüler güçlü hava akışı sağlar, kafa ütüler.
Fanlılar sessiz çalışır. Tüm elektronik sökme takma işlerini yapar.

Asagida resmi gorulen Aliexpress'ten aldigim onceki makinem cok kafa utuluyordu. O da fanliydi ama motorda yatak sorunumu vardi bilmiyorum cok fena sesi vardi.

1741035393511.png

Hava kutudan geliyor. Kutu ile tutamac arasindaki kalin kablo hortum.

Ortadaki bombe nedir? Farklı model için fan yeri mi?

Son düzenleme:
Ses gövdeden gelmiyor mu

Bombe içinde ne var. Size zahmet açıverin. Camia olarak minnettar oluruz

Tutamaci actim. Icinde salyangoz fan varmis. Hortumun uclari kelepcelenmis oldugu icin icinden hava aktigini saniyordum. Degilmis.

Fotograf cekmek isterdim ama tutamaci tamamen iki parcaya ayirmadim icini gorecek kadar hafifce araladim.
Tamamen ayirmam icin cirt kelepceleri kesmem gerekiyordu.

Son düzenleme:
Tutamaci actim. Icinde salyangoz fan varmis. Hortumun uclari kelepcelenmis oldugu icin icinden hava aktigini saniyordum. Degilmis.

Fotograf cekmek isterdim ama tutamaci tamamen iki parcaya ayirmadim icini gorecek kadar hafifce araladim.
Tamamen ayirmam icin cirt kelepceleri kesmem gerekiyordu.
Fanlı yapmışlar ama hortum kullanmışlar kablolu olsaydı daha iyi hareket imkanı sağlardı demekki başka bir modelindede içten komprosörlü kullandılar :dusun1:

Hortum var ama kompresör yok, fan var ama hava deliği yok.. Fan belki havayı hortumdan alıyor.. Bu esrar perdesini aralamak için cihazın kapaklarını aralamak lazım... :)

Çıkış borusunun sap noktasına takıldığı yerden alınabilir. Yani soğuk hava yerine kısmen ısınmış havayı tekrar kullanıyor gibi. Bu şekilde verim artıyor. Uzaklardan hava getirmeye gerek yok.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,440
Üyeler
3,025
Son üye
can.ince

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back