Under Ground un Amatör Elektronik Dünyası

Under Ground

Aktif Üye
İki takım iğne uçlu güzel muti metre probum vardı . Başka adam gibi probum olmadığı için kaba işlerde de bunları kullanmak zorunda kalıyordum . Bunları hassas işler için kenara ayırıp biraz daha küt uçlu prop almaya niyet ettim. İnternette kargosuz adam gibi proplar 160 liradan başlıyor. Kargosuz almak için çok malzeme almak lazım. Oda işime gelmiyor. Memlekette tatilde olunca buranın namlı elektronikçisine bir uğrayayım dedim. 110 liraya tanesi olmak üzere 2 takım bunları aldım. Memlekette ki DT 830 D nin pilide bitmiş. Burada başka ölçü aletim de yok. 50 liraya da ona pil aldım.

Ekler

• IMG_20250708_143104.jpg
    IMG_20250708_143104.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Uni-t UT61E+ güzel bir cihaz, almayı düşünürseniz aklınızda olsun.
Şimdilik mütevazi multimetre listem şöyle.
UNI T UT 89X
PROSKİT MT1236
CLASS Clamp meter
1 adet 25 yıllık klasik DT830D
1 adet her daim bozulmaya namzet dandik DT830D
Bahsettiğiniz cihaz da çok güzel tabiki. O cihaz bedelini harcayabilmek konusunda ev idaresinden izin alırsam giriş seviyesi çok mütevazi bir osiloskop almayı düşünüyorum. Sadece sinyal formu görmem yeterli.

Bence acelesi yoksa biraz para biriktirip Siglent SDS1104X-E al. Nispeten uygun bir fiyata neredeyse bütün ihtihaçları karşılayan bir cihaz.

Osiloskop olarak bende de Siglent SDS814X HD var, Timur Bey'e danışmıştım almadan önce. Almayı düşünürseniz tavsiye ederim.

Forum istatistikleri

Konular
7,953
Üyeler
3,181
Son üye
unsle

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back