Unit Yetkili Satıcı

Kağan1881

Yeni Üye
Arkadaşlar UT89X model multimetre alacağım, belki bütçeyi biraz daha arttırıp auto range bir şeyler alırım ama şu an unit yazınca tam olarak 3 tane unit türkiye çıkıyor ve hangisi yetkili satıcı-distribütör ben çözemedim.
1: https://www.unitturkiye.com Perpa otomasyonun açtığı site.
2: https://www.uni-t.com.tr Tatoğlu elektronik diye bir yer açmış, ayrıca aletler.com diye bir sitesi de var.
3: https://uni-tturkiye.com Aremsis Elektrik Elektronik adlı bir yerin açtığı site.
Şimdi bu 3 siteden hangisi yetkili satıcı,hangisi distribütör ben anlamadım.
Birde mesela diğer 2'sinde 89X 1.180TL civarındayken, Perpa'nın sitesinde 89X 1460TL.

Manuel ölçü aleti almayın.
Bu forumda çok övülüyor. Neyini överler anlamadım. 12v. Şerit LED yakarmış.
Yakmasın.
Ölçü aletinin görevi şerit LED yakmak mıdır? Şerit ledi 12v adaptör/güç kaynağı ile de test ediyorum.
Her malzeme ölçümünde Şakır, şakır aşağı/yukarı komitatör çevirerek değer aramak. Gereksiz bence;
Bütçenize göre;
True rms, Auto range unit veya mastech modellerine bakabilirsiniz.
Bütçe kısıtlı ise her forumda tavsiye ettiğim, Unit ut-139c tercih edin.
Memnun kalırsınız.

N11 den alırsanız, 3 taksit ve ufak bir farkla kargosu da bedava olur.

Son düzenleme:
En sık kullandığım multimetre :sapik1:

Manuelin en sevdiğim tarafı, ölçülen değeri birkaç yüz milisaniye içerisinde gösteriyor.

DSC01038.JPG

@Kağan1881 Hem UT89XD hem UT139C Kartal Otomasyon'da var. Fiyatlar da makul.

Manuel ölçü aleti almayın.
Bu forumda çok övülüyor. Neyini överler anlamadım. 12v. Şerit LED yakarmış.
Yakmasın.
Ölçü aletinin görevi şerit LED yakmak mıdır? Şerit ledi 12v adaptör/güç kaynağı ile de test ediyorum.
Her malzeme ölçümünde Şakır, şakır aşağı/yukarı komitatör çevirerek değer aramak. Gereksiz bence;
Bütçenize göre;
True rms, Auto range unit veya mastech modellerine bakabilirsiniz.
Bütçe kısıtlı ise her forumda tavsiye ettiğim, Unit ut-139c tercih edin.
Memnun kalırsınız.

N11 den alırsanız, 3 taksit ve ufak bir farkla kargosu da bedava olur.

Hocam iyi hoş evet auto range direkt probu değdiriyorsun ölçüyor ama yani bir fluke,brymen almadıktan sonra, unit'in üst segment bir ürününü almadıkça bence manuel range, çünkü auto range multimetrelerin ölçüm süresini beğenmiyorum, manuelde böyle bir problem yok şak diye sana değeri gösteriyor. Ha tabi sürekli anahtar değiştirmek zorundasın ama bana problem değil çünkü bana hız lazım, özellikle bazen izliyorum zoyi marka auto range multimetreler baya baya düşünüyor taşınıyor anca doğru kademeyi seçip sonucu gösteriyor.

Son düzenleme:
En sık kullandığım multimetre :sapik1:

Manuelin en sevdiğim tarafı, ölçülen değeri birkaç yüz milisaniye içerisinde gösteriyor.

47022 eklentisine bak
Akmaz kokmaz multimetre:sisi1:
@Kağan1881 Hem UT89XD hem UT139C Kartal Otomasyon'da var. Fiyatlar da makul.

139C'de mantıklı geliyor ama ağırlıklı olarak elektrik ile kullanacağım için 89X istiyorum, bana led yakmasa da olur çok problem değil.

Forum istatistikleri

Konular
8,937
Üyeler
3,599
Son üye
Emr

Son kaynaklar

Back