sıcaklık ölçümü için bir amfi yapalım mı yoksa R-C filtre sonrasında Analog girişe mi girelim.
Evirmeyen bir amfi koy oraya, gerekirse boş bırakırsın. Hem girişte hem çıkışta da RC filtreler olsun.
sıcaklık ölçümü için bir amfi yapalım mı yoksa R-C filtre sonrasında Analog girişe mi girelim.
Tercihe bağlı yapabiliriz istersek 2 pin headeri birleştirip op-amp takmayıp direkt ADC'ye verebilir opsiyonu da olsun.Evirmeyen bir amfi koy oraya, gerekirse boş bırakırsın. Hem girişte hem çıkışta da RC filtreler olsun.
Biz düz RP üretimi picocuyuz bunlar bizi bozarRP2040 kullanan arduino nano versiyonu varmış bu arada. Orjinal arduino ürünü: Arduino Nano RP2040 - SAMM
Fiyatı biraz pahalı ama orjinal ürün.
20304 eklentisine bak
Hem nano hem rp2040 kullanmak istiyorsunuz diye paylaştım. Adamlar sizin için ikisini tek kartta toplamış daha ne olsun. Adamlar ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz .Biz düz RP üretimi picocuyuz bunlar bizi bozar
ahali daha tam anlayamadı RP2040'ın arduino ide ile kullanılabildiğiniHem nano hem rp2040 kullanmak istiyorsunuz diye paylaştım. Adamlar sizin için ikisini tek kartta toplamış daha ne olsun. Adamlar ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz .
abi bari soic8 bir şey bulalım ben bunları çeviriciye de lehimleyemiyorumİşini görebilecek bir opamp. SMD olarak var, artık breadboard'a kurarken DIP dönüştürücü kullanırsın.
OPAMP girişlerinde + ve - yer değişecek. Bir de kazanç dirençlerinde R12 nin R11 den büyük olması lazım.
abi bari soic8 bir şey bulalım ben bunları çeviriciye de lehimleyemiyorum
258 neden olmaz abi.özdisanda sürüyle opamp çıkıyor aramada ama sadece birkaç tanesi stok, diğerlerini özel getirtiyorlar.
3.3 işlemcileri kim piyasaya sürdü ***************************Datasheet'e bakınca bunun rail to rail olmadığını görüyoruz. Ne diyor? Bunun çıkışı 0V - V+ -1.5V arasında değişir diyor. Senin besleme zaten 3.3 V, yani besleme aralığının yarısı gitti
20307 eklentisine bak
https://ozdisan.com/integrated-circuits-ics/linear-ics/amplifiers/MCP6002T-ISN/417178
Bunu buldum bu olur ama değil mi soic8 bu.
1-2-3'dekini kullanıyorum diğerini kullanmayalım.Olur bu. Benim seçtiğimden daha iyi hatta.
Yalnız bunda iki tane opamp var, kullanmadığını opamp buffer haline getir ve sonra da girişi şaseye çek.
20308 eklentisine bak