Ben bunu satın aldığım zaman gönderen adam hazır gönderdi bana fişe taktım çalıştı direkt. Görevide wifilerin sinyalini kesip sahte ağ yaratıyordu gibi gibi değişik görevler yapıyordu. Onu yapmam içinde sadece uno yetmez diyorlar.Sizin resimdeki kartta wifi özelliği YOK. wifi yazılımını buna mı yüklemeye çalışıyorsunuz? wifi yazılımı nedir?
Uno+ wifi olan birleşik kart var. Fakat dip switch ile seçmek gerekiyor. Sadece ESP, Sadece Uno vb. kart üzerinde belirtilmiş
Wi-fi uno kartı
19645 eklentisine bak
insanların kablosuz erişimini kısıtlamak suçtur(!)
amacım o değil emin ol amacım başka bir şeyinsanların kablosuz erişimini kısıtlamak suçtur(!)
Kablosuz iş yapmak için kablosuz özelliği olan bir kart gerekli. Esp8266 çok çeşidi var. Ayrıca Arduino kartına ihtiyaç duymayan esp kart oluyor. ch340 esp kartı üzerindedir... sadece uno yetmez diyorlar.
ESP8266 Ekonomik Wifi Serial Transceiver Module
bu modülden satın alsam bile nasıl kullanacağımı anlamıyorum.
bu kartın üstünde ch340 çipi mevcut ve program dediğin şeyden kastın ne bunu yapabilen yok mu bu forumda o kadar çok anlayan var sandım fakat herkes değişik cevaplar yazıyorKablosuz iş yapmak için kablosuz özelliği olan bir kart gerekli. Esp8266 çok çeşidi var. Ayrıca Arduino kartına ihtiyaç duymayan esp kart oluyor. ch340 esp kartı üzerindedir.
Kart ve program belli olursa yükleme aşamasına geçilebilir. Jammer programınız yoksa kart fayda sağlamayacaktır
Bunlar rf jammer gibi çalışmıyor abi. Hedef modeme bağlı cihazlardan 1 veya fazlasını seçip sadece onunla modem arasındaki veri transferine salça oluyor. Rf sinyalini değil de içeriğini bozuyor.Jammer yapmak için 2.4 GHz bandını tamamen meşgul etmen lazım, yani oradaki tüm kanallarda sinyal yayınlaman lazım. Onun dışında sinyal gücünün de yüksek olması lazım. Böyle yaparsan da komşuların eninde sonunda bunun farkına varacak ve bir gün kapını kalabalık bir güruh çalacak