UTI260B Termal Kamera 1.2.30 > 1.2.32 Yazılım güncellemesi dosyaları.

cihazı 1.2.28 ile çalıştırmayı başardım. İstersen uart varsa sana da yükleriz. istersen uti-t den cevap bekleyelim. Belki başka rahat bir yolu vardır. Haber bekliyorum. Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Uzak masa üstü ile siz uart bağlarsanız yüklemeyi yaparım.
5315773587 den istersen hızlı ulaşabilirsin.
cihazı sökmek gerek galiba?

Adım adım nasıl güncelledin onu da yazarmısın buraya?
Önce cihazı sökmen lazım. Cihazı sökünce kart üzerinde bağlantı noktalarını göreceksin uart ı bağlamak için. Uartta gnd yazan pini gnd ye, tx yazan pini rx e, rx yazan pini tx e takacaksın. Uart ı bağlayınca bana uzaktan bağlantı ver istersen uzaktan her şeyii göstererek birlikte yaparız istersen.

Önce cihazı sökmen lazım. Cihazı sökünce kart üzerinde bağlantı noktalarını göreceksin uart ı bağlamak için. Uartta gnd yazan pini gnd ye, tx yazan pini rx e, rx yazan pini tx e takacaksın. Uart ı bağlayınca bana uzaktan bağlantı ver istersen uzaktan her şeyii göstererek birlikte yaparız istersen.
Uzaktan bağlantı da olur ama buraya yazarsan ileride aynı sorunu yaşayan olursa faydalanmış olur.

https://mekatronik.org/forum/thread...mal-kamera-firmware-guencellemesi.5301/page-2 forumda ustalar detaylı anlatıyorlar ama yine de kısmen karışık gelebilir. Dileyen arkadaşlar buradan da bakabilirler. Ama senin cihazını yapmak için şahsen yardımcı olurum. Bu arada benim cihazım tamamen sustu fakat benim hatam yüzünden. Media bazı klasörler birden fazla kopya olmustu. silince tamamen sustu cihaz. Onun da bir yolunu bulacağım inşallah.

bir önceki 1.2.32 firmware versiyonuna ait güncelleme dosyalarını bir şekilde microSD karttan geri kurtarabilirmiyim diye baktım.

DMDE programı ile aşağıdaki dosyaları görebildim SD karttan.
Kurtarmayı deneyeceğim.

1727608899738.png

@Chechen
Aşağıdaki dosyaları kurtardı ama UART olmadığı için deneyemiyorum.
Versiyon 1.2.32 dosyaları olduklarını tahmin ediyorum

1727611274825.png

Dilersen bu dosyaları bir yere yükleyebilirim deneyebilirsin, belki de cihazdaki sorunun düzelir.

Aşağıdaki linkten indirebilirsin eğer denemek istersen.

Son düzenleme:
Konu hakkındaki güncel gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz
kusura bakma bir süre bakamadım foruma. İnceleyeceğim. Benim cihazımda anakat mmc sindenki kritik bir dosya zarar gördü sanırım boot etmiyor cihaz. cihazın mmc sinin tüm yedeğini bulmam lazım alt klasörlerle birlikte. Ancak o zaman dışarıdan boot edebilirim belki ve eksik dosyaları update ederek cihazı canlandırabilirim diye ümit ediyorum. Paylaştığın konuyu inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Problemin hallolmuş olmasına çok sevindim.

Son düzenleme:
@Chechen
Aşağıdaki dosyaları kurtardı ama UART olmadığı için deneyemiyorum.
Versiyon 1.2.32 dosyaları olduklarını tahmin ediyorum

36479 eklentisine bak

Dilersen bu dosyaları bir yere yükleyebilirim deneyebilirsin, belki de cihazdaki sorunun düzelir.

Aşağıdaki linkten indirebilirsin eğer denemek istersen.
link sisilnmiş tekrar paylaşabilir misin acaba? Cihazdan bad zlimage hatası alıyorum belki işe yarar.

bu dosyalarla olmuyor malesef. bu boot olduktan sonra takılan cihazlarda işe yarıyor fakat benim cihazım boot kısmına geçemiyor. Teşekkürler yine de.
Benim cihazın alt dizinleriyle tam bir yedeğine ihtiyacım var. 2gb tan daha büyük bir yedek oluyor bu.

bu dosyalarla olmuyor malesef. bu boot olduktan sonra takılan cihazlarda işe yarıyor fakat benim cihazım boot kısmına geçemiyor. Teşekkürler yine de.
Benim cihazın alt dizinleriyle tam bir yedeğine ihtiyacım var. 2gb tan daha büyük bir yedek oluyor bu.
Terminalde hata mesajı olarak ne çıkıyor?

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back