Vakum Plazma Davranışı

Eger vakum ortaminda bir sey olsaydi tuplerde bu kendini belli ederdi.

Eger bir sey varsada kutlesi olmamasi lazim.

Hocam bu varsayım gerçekte ispatlanması hayli zor bir konu. Benim gibi az bilgili olan bir İnsan düşünce ile bir yere kadar gidebiliyor. Deneysel bir yapı oluşturmadan sonuç almak ispat etmek pek mümkün değil.
Örneğin yerde hareketsiz yatan bir canlının hayatta olduğunu karşıdan bakarak anlayamayız. Gidip onu dürtmek lazım.

Bende bu maddeyi bir nevi dürtecek bir yöntem arıyorum. Onu bulabilirsem sanırım hayatta olduğunu anlamış olacağım.

Elektronik konusunda çok fazla eksiğim var. Bu alan benim için çok çok önemli. Bir yandan matematik bir yandan elektronik öğrenmeye çalışıyorum.
İleriki zamanlarda elektronik konusunda takıldığım bazı konuları buradaki tecrübeli arkadaşlara sorabileceğimi düşünüyorum.

Zahmet edip fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Forum istatistikleri

Konular
6,964
Üyeler
2,827
Son üye
abdullah3592

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back