farukcandemirel
Aktif Üye
Elimdeki 18650 pillerin kapasite testini yapmak için bu videodaki devreyi yapmaya çalıştım ve bağlantılarını filanda doğru yaptığıma %99 eminim 4 5 kere en baştan kontrol ettim videoda IRLZ44N kullanılıyor ben IRFZ44N kullandım ve LM358P yerine LM258P kullandım benim için aralarındaki fark önemli olmadığından dolayı ama ne yaparsam yapayım bir türlü mosfet üzerinden akım geçirtemiyorum pil bağlıyken kullandığım LM258P'nin 1out mosfet'e giden bacağından 3.6 volt geçiyor ve potansiyometreyi ne kadar döndürürsem döndüreyim bir şey fark etmiyor bu yüzden bataryaya yük bindiremiyorum açık devre kalıyor mosfet sizce ne yapmam gerekir, discorda geş,psesli sohbette kamera filanda açabilirim elektronik konusunda yeniyim pek anlamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
soldaki ic LM7805 5 volt sağlaması için kullanırım diye düşündüm
alttan lehimlediğim kablo ise direkt usb kablosu 5 volt için artık ne yapacağımı bilmediğimden yaptım düzeltebilirsem çıkartacağım o kabloyu
3 çıkışlı klemenslerin sadece 2 çıkışını kullanıyorum ellerinde 2 li kalmamış diye 3 lü aldım.
Son düzenleme: