Uyumlu olmayabilir o zaman. Bunlar muhtemelen 1.x sürümdür. Aslında local e bir xenforo kurup uğraşsam daha mantıklı olacak. Böyle karanlığa kurşun atmak gibi oluyorForum son versiyon. 2.1.6 Patch 1
Uyumlu olmayabilir o zaman. Bunlar muhtemelen 1.x sürümdür. Aslında local e bir xenforo kurup uğraşsam daha mantıklı olacak. Böyle karanlığa kurşun atmak gibi oluyorForum son versiyon. 2.1.6 Patch 1
Abi bende sanıyorum emoji ekleyemiyorsun. Video bile çektim ya. Youtube'a yükleniyor şuanMesele var olan smiley'i eklemek değil zaten Gökhan. Teknik bir forumda kullanılmaya uygun smiley seti bulmak.
Abi en son yazdım 50x50 piksel görsel için çok fazla diye daha cevap yazmadı bana. Pazarlığa da açık değilBu elemanın çalışmalarını gördün mü? Yaptığı iş eğer iyi ise belki yanlış anlamıştır. Sen ona EEVBlog smiley'lerini söyle. Bunların çok benzeri olacak, ama aynısı olmayacak. Dave amcanın smileylerini korsan kullanmak istemem
Ben dedim abi bunlar özele pek benzemiyor diyeHaydaa, Dave Jones'un smiley'leri de burada
Bir mesajda kaç defa adım geçmiş. Hiç hayra alamet değilBeğendiklerim.
Bir tekniği anlattığımda Gokhanın durumunu ifade ediyor.
Köteklenme sonucunda Gokhanın vaziyeti anlamasından sonraki benim halim.
HOMUR HOMUR HOMUR.
Bir türlü anlatamadığım teknikler sonucu halim.
Tekniği öğretme şeklim. Herkesce malüm.
Bir tane de GUDURMAK üzerine olmasını isterim.
Buradaki gudurmak deyimi ağzından salyalar akıtarak sağa sola saldırmak değil, iyi bir eseri gördüğünde büyük bir ilgi ile kendisinin de yapmak istemesidir.
Örnek. Gokhanın güç kaynağını görüp te beğenen kişilerin durumu.