Son çare öyle yaparım.Timur Hocamın dediği gibi alternatif var direnç ilavesi yap sonuçta role tetiklenecek. Cihaz kartı da camyunlu korumalı ayrı yerde resimlere göre aşırı ısınma durumu yok.
Son çare öyle yaparım.Timur Hocamın dediği gibi alternatif var direnç ilavesi yap sonuçta role tetiklenecek. Cihaz kartı da camyunlu korumalı ayrı yerde resimlere göre aşırı ısınma durumu yok.
2213 mu zam mı geldi . 2211 değil miydi neyse yerli satıcı mi nerden sipariş verdin.Ocağın,
2.7v diyotları
1F, 3F transistötleri
Uln2003 transistörü elime geçti.
Dün gecede sağlam bir araştırma yapıp MMUN2213LT1 transistör sipariş ettim. Geldiğinde artık bu ocakta birşeyler yapacağım.
DirencNet den aldım. MMUN2213LT1 Den başka da yok zaten.2213 mu zam mı geldi . 2211 değil miydi neyse yerli satıcı mi nerden sipariş verdin.
A8A da hiç bir yerde yok ki. Olsa ondan da alacaktım. Arada 37k fark var. Deneyip göreceğim artık.Evet seçim yanlış sadece tr olsa sorun yok ama o dirençler işi degistirebilir.
Abi 10K Ohm o.Burada bir tuhaflık var. İşlemci çıkışına 10 [CHAR]Omega[/CHAR] üzerinden baza bağlarsan aşırı derecede yüksek akım geçer! işlemci bozulur muhtemelen. Baz'dan takip et işlemci ile baz arasında dışarıda bir direnç de var belki. Eğer varsa zaten bu abzürt transistöre gerek yoktu standart SMD iş görürdü.
Perakende hizmeti vermiyeceğiz demişler bir yerde:Sitelerinde çalıştıklarını yazmışlar ama kaç gündür ses seda yok.
Bunlar kadıköy/ yazıcıoğlu iş hanında perakende satış yapıyorlar, ondan bahsetmiş olmalılar diye düşünüyorum. Zaten oradan satış yapmak perakende demek. Oradan yapmıyorsa ve internet satışıda yapmıyorsa hizmet vermeye nasıl devam ediyorlar acaba?
Evet. Sanki lafı dolandırmışlar gibi. Satış yapmıyoruzda satış yapıyoruzda dememişler . Kartal otomasyon direk yazmış 17 mayısa kadar gönderim yapmıyoruz diye. Sipariş verirseniz 17sinden sonra gönderilecek demiş.Hadi madem satış yapmıyorsun siteyi satışa kapat insanlarda boşuna uğraşmasın.
Valla bir akıllı kendileri değil. İlk başlarda herkes memnun du direnç netten. Şuanda bazı insanlar memnun bazıları değil. Yavaş yavaş cıvıtmaya başladılar. Bende o yüzden uzun zamandır buradan alışveriş yapmıyorum. Ancak mecbur kalınca şansımı deniyorum onu da görüyorsun işteEvet. Sanki lafı dolandırmışlar gibi. Satış yapmıyoruzda satış yapıyoruzda dememişler . Kartal otomasyon direk yazmış 17 mayısa kadar gönderim yapmıyoruz diye. Sipariş verirseniz 17sinden sonra gönderilecek demiş.
Abi bakamıyorum ki. Lanet olası dokunmatikler ocağın camı olmadan çalışmıyor. Açıkta parmak filan işlemiyor.Önce işlemci çıkış sinyali üretiyor mu ona bakman lazımdı birşey değiştirmeden.
Dokunmatik konusunun yabancısı olduğum için camdan başka bir şey ile çalışacağı aklıma gelmedi. Cam yok ama uçak paneli için aldığım pleksi levhalar var. Onlar ile bir deneyeyim.O kalınlıkta plastik mika türevi el altında bulunmuyor mu?