Son etkinlik

• fide
    fide adlı üye Bu calismayi yapabilecek var mi? konusunda Dede adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Mekanik darbe, PCB bükülmesi yada dengesiz ısınıp soğuma ile boyut değiştirme kaynaklıdır. Cep telefonlarıda sıkça rastlardık darbe...
  • fide
    adam sadece bir veya birkaç obje üzerinde uzmanlaşmış da olabilir ya da el becerisi gerçekten çok iyidir. o da seri üretim veya yarım...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    Aynı olayı Aras Kargoda yaşadım. Paketi takip kodundan takip ediyorum. Aradım şubeyi. İsmimi söyledim. Hemen "Dağıtımda beyfendi" dedi...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda Sezgin adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT adam olacak olsaydı en ufak taşra kasabasında şubesi varken ülkede bu kadar kargo firması açılmazdı. PTT daha çok yaygın şube ağı...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda slewrate adlı üyenin mesajına Üzgün Üzgün tepkisi verdi.
    Halkbank ve PTT'yi hiç sevmiyorum. Kovid döneminde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen (haftasonu) PTT beni evde bulamamıştı. Ne bir...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT resmi şikayet sayfası bulamadım. Gerek görmemişler galiba. Şikayeti taahhütlü postayla veya noter aracılığıyla kabul ediyor...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Yurtdışından gümrük vergisini ödeyip mevzuatı incitmeden ufak bir parça aldım. PTT 30 sene önceki hali neyse yine o. Bu kafa, bu...
  • fide
    fide adlı üye PTT adam olmaz konusunda Sercan adlı üyenin mesajına Şaşkın Şaşkın tepkisi verdi.
    O gün halletmem gereken bir işin önemli bir evrakını beklerken aynı şey benim de başıma geldi. Dört gözle beklediğim kargo “Dağıtıma...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    PTT adam olacak olsaydı en ufak taşra kasabasında şubesi varken ülkede bu kadar kargo firması açılmazdı. PTT daha çok yaygın şube ağı...
  • Sezgin
    Sezgin adlı üye Bu calismayi yapabilecek var mi? konusuna cevap yazdı.
    Birkaç ürün çeşidinde uzmanlaştı büyük ihtimalle, sürekli yaptığı için artık kas hafızasıyla yapıyor. gözünü bağlasanız yine aynısını...
  • Sezgin
    adam sadece bir veya birkaç obje üzerinde uzmanlaşmış da olabilir ya da el becerisi gerçekten çok iyidir. o da seri üretim veya yarım...
  • kocamanusta
    kocamanusta adlı üye Bu calismayi yapabilecek var mi? konusuna cevap yazdı.
  • Endorfin35+
    Endorfin35+ adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Haha Haha tepkisi verdi.
    PTT resmi şikayet sayfası bulamadım. Gerek görmemişler galiba. Şikayeti taahhütlü postayla veya noter aracılığıyla kabul ediyor...
  • Sercan
    Sercan adlı üye PTT adam olmaz konusuna cevap yazdı.
    O gün halletmem gereken bir işin önemli bir evrakını beklerken aynı şey benim de başıma geldi. Dört gözle beklediğim kargo “Dağıtıma...
  • deleted
    deleted adlı üye PTT adam olmaz konusunda frekans50 adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Yurtdışından gümrük vergisini ödeyip mevzuatı incitmeden ufak bir parça aldım. PTT 30 sene önceki hali neyse yine o. Bu kafa, bu...

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,912
Üyeler
3,587
Son üye
huseyin6334

Son kaynaklar

Back