Son etkinlik

• M
    güzel insan, bakınız oradaki mosfet amca yerinden/ yatağından kaymış. elinizde üf üf havya varsa o amcayı yavaşça yatağına yerleştirin...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Ana sigorta atması. konusuna cevap yazdı.
    25 amper 3 fazlı sigorta totalde üç fazdan 25 amper çekebilirsiniz demek değil. Üç fazdan 25 amper çekebilirsiniz. Bu noktada total'de...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Ana sigorta atması. konusunda kocamanusta adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    İki minyatur kesicide 25A. Dolayisiyla aralarinda bi selektivite olmadigi icin herhangi biri veya ikisi birden de acma yapalir. Oyku...
  • Under Ground
    Under Ground adlı üye Yapay zekanın bilgi kaynağı konusuna cevap yazdı.
    Bugün sanal zeka karşısında çenemi yerden topladım. Yurtdışına işyerindeki arızalı bir makina için yedek parça siparişi hazırlıyorum...
  • TA3UIS
    TA3UIS adlı üye Ana sigorta atması. konusunda arkaplan adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    Geçmiş olsun . https://new.abb.com/low-voltage/tr/products/system-pro-m/secici-tip-otomatik-sigortalar-smcb
  • TA3UIS
    TA3UIS adlı üye Ana sigorta atması. konusuna cevap yazdı.
    Saatteki sigorta 40A ile de ğişecek büyük ihtimalle 25A zaten sınırdaymış, sigorta atana kadar 25A sigorta taktıklarını bile...
    • 1768233589345.png
  • TA3UIS
    TA3UIS adlı üye Ana sigorta atması. konusunda kocamanusta adlı üyenin mesajına Beğen Beğen tepkisi verdi.
    İki minyatur kesicide 25A. Dolayisiyla aralarinda bi selektivite olmadigi icin herhangi biri veya ikisi birden de acma yapalir. Oyku...
  • TA3UIS
    TA3UIS adlı üye Yapay zekanın bilgi kaynağı konusuna cevap yazdı.
    İlave olarak artık forumların çok fazla tercih edilmemesinin bir nedeni de şu: Bilen bilgisini artık eskisi gibi paylaşmıyor, görüyor...
  • kocamanusta
    kocamanusta adlı üye Ana sigorta atması. konusuna cevap yazdı.
  • TA3UIS
    TA3UIS adlı üye Şarjlı rondo çalışmıyor. konusuna cevap yazdı.
    O mosfeti PCB ye vidalı, soğutuculu ve daha yüksek akıma dayanıklı olacak şekilde seçemezler miydi yoksa tercih mi etmiyorlar ? Galiba...
  • TA3UIS
    Müşteri hizmetleri personeline bürokratik bir dille anlatmıştım sorunu, her ne kadar bizi bağlamaz dediyse de işleme almışlar galiba...
  • TA3UIS
    Bende aynı fikirdeyim, Gediz Elektrik sorumluluğu üzerinden atıyor ve elektrikçiye bayılmamı istiyor, işini doğru düzgün yapan kurum var...
  • Kurt_Kurt
    Civatayı demir bir parçaya somunladıktan sonra fazla kısım kesilebilir, elle tutmaktan kolay olur. Çok lazımsa aparat olarak düşünülebilir.
  • Kurt_Kurt
    Bir kaç tane ise Dremel 'le keserim. Yüzlerce; fazla miktarda vida lazımsa, ihtiyaca göre, vidacılardan temin ederim.
  • Kurt_Kurt
    güzel insan, elektrik/elektronikte kullandığımız kesim yapan el aletleri genellikle kablo (tek damar) kesmek üzere tasarlanmışlardır...

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,812
Üyeler
3,531
Son üye
xell

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back