Kalfalık Eserim

Şekillenmeye başlıyor. Mini su terazisi almam lazım.

20250520_232658.jpg

Kaçak yapıya devam. İçişleri bakanı söylenip duryor "bunu nereye koyacaksın" diye. Senin anlayacağın ruhsat işi belediyeden geçse bile bakanlıktan döner. :D

Güncelleme...
Yamuk yumuk ilerliyorum biraz ama çokta kötü değil. Sıva zamanı düzeltirim diye umuyorum girinti-çıkıntıları.

20250613_124516.jpg

Bayramda izin kullanmadım zaten. Yevmiye 3x olunca evde yatmak mantıklı gelmedi. :katil2: İnşaat ta o yüzden bitmedi. Bunun daha çok işi var. Yüzlerce tuğla örmek kolay değil ama güzel ve eğlenceli gidiyor. Günde 1-2 saat uğraşmak çok huzur veriyor bana.

Bayramda izin kullanmadım zaten. Yevmiye 3x olunca evde yatmak mantıklı gelmedi. :katil2: İnşaat ta o yüzden bitmedi. Bunun daha çok işi var. Yüzlerce tuğla örmek kolay değil ama güzel ve eğlenceli gidiyor. Günde 1-2 saat uğraşmak çok huzur veriyor bana.
kolay gelsin.
Huzur veriyor dedinde bende zevk aldığım şeylerle uğraşıyorum.Formda yeri değil biliyorum ama Pcb basmaya başladım:)

Ekler

• PCB alt.jpeg
    PCB alt.jpeg
    90.1 KB · Görüntüleme: 26
  • PCB üst.jpeg
    PCB üst.jpeg
    132.8 KB · Görüntüleme: 26
Duvarlar bitecek, sıvası var, çatısı var. Fayansı döşenecek, sıhhı tesisat, elektrik tesisatı çekilecek. :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:
Daha işin çok. Allah kolaylık versin.

Duvarlar bitecek, sıvası var, çatısı var. Fayansı döşenecek, sıhhı tesisat, elektrik tesisatı çekilecek. :pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:
Daha işin çok. Allah kolaylık versin.
Yooo yooo içerisi inşaat halinde kalacak.
Sadece dışarısını yapacağım. İçeride tek yapacağım şey her odaya bir lamba takmak. Dışarıdaki bir kontrol panosundan kontrol edeceğim ışıklarıda.
Öyle iç dış girersek benim bitmeyen güç kaynağı projesine döner iş. :katil2:

Yooo yooo içerisi inşaat halinde kalacak.
Sadece dışarısını yapacağım. İçeride tek yapacağım şey her odaya bir lamba takmak. Dışarıdaki bir kontrol panosundan kontrol edeceğim ışıklarıda.
Öyle iç dış girersek benim bitmeyen güç kaynağı projesine döner iş. :katil2:
her odaya bir lamba takmaktan bahsediyorsun,şimdiden kabloları çekeydin ya.minyatür yapı ilerde sorun olabilir.

Gökhan eline sağlık. Elektronik hobisini bıraktın mı?
Yok abi bırakmadım. İş değiştirdikten sonra eskisi gibi boş zamanım kalmıyor sadece. Evde proje yapacak kadar uzun kalamıyorum. Akşamları 1-2 saat vaktim oluyor yatmadan önce. Onda da bir kaç tuğla dizip kafa dağıtıyorum.

Atölyeme ufak tefek bir kaç malzeme aldım. Onları yakında paylaşacağım. Hedefimde hala Siglent osiloskop ve Rigol elektronik yük var. Geçen 23bin lirayı gözden çıkarıp osiloskop alayım dedim. Taksit detaylarına bir baktım 30 bini geçiyor. Vaz geçtim. Peşin fiyatına taksit olsa anında alacağım :)

Forum istatistikleri

Konular
7,840
Üyeler
3,154
Son üye
Levo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back