Ellerine emeğine sağlık.Güncelleme...
Yamuk yumuk ilerliyorum biraz ama çokta kötü değil. Sıva zamanı düzeltirim diye umuyorum girinti-çıkıntıları.
42311 eklentisine bak
kolay gelsin.Bayramda izin kullanmadım zaten. Yevmiye 3x olunca evde yatmak mantıklı gelmedi.İnşaat ta o yüzden bitmedi. Bunun daha çok işi var. Yüzlerce tuğla örmek kolay değil ama güzel ve eğlenceli gidiyor. Günde 1-2 saat uğraşmak çok huzur veriyor bana.
Yooo yooo içerisi inşaat halinde kalacak.Duvarlar bitecek, sıvası var, çatısı var. Fayansı döşenecek, sıhhı tesisat, elektrik tesisatı çekilecek.![]()
![]()
Daha işin çok. Allah kolaylık versin.
her odaya bir lamba takmaktan bahsediyorsun,şimdiden kabloları çekeydin ya.minyatür yapı ilerde sorun olabilir.Yooo yooo içerisi inşaat halinde kalacak.
Sadece dışarısını yapacağım. İçeride tek yapacağım şey her odaya bir lamba takmak. Dışarıdaki bir kontrol panosundan kontrol edeceğim ışıklarıda.
Öyle iç dış girersek benim bitmeyen güç kaynağı projesine döner iş.![]()
Dur bi tavanı oluşturayım. Nereye çekecem kabloyu yoksa.her odaya bir lamba takmaktan bahsediyorsun,şimdiden kabloları çekeydin ya.minyatür yapı ilerde sorun olabilir.
Elinize sağlık, sorun yok sıvacı düzeltir yamukluklarıYamuk yumuk ilerliyorum biraz ama çokta kötü değil. Sıva zamanı düzeltirim diye umuyorum girinti-çıkıntıları.
peki tamam,planşe düzgün at yoksa @Under Ground kontrolde sana sıkıntı çıkartacakDur bi tavanı oluşturayım. Nereye çekecem kabloyu yoksa.![]()
Sıvacının isyanı isimli YouTube videosu geldi aklıma.Elinize sağlık, sorun yok sıvacı düzeltir yamuklukları![]()
Şöyle bir baktım youtuba da ne kadar çok sıvacı isyanı varmışSıvacının isyanı isimli YouTube videosu geldi aklıma.
Yok abi bırakmadım. İş değiştirdikten sonra eskisi gibi boş zamanım kalmıyor sadece. Evde proje yapacak kadar uzun kalamıyorum. Akşamları 1-2 saat vaktim oluyor yatmadan önce. Onda da bir kaç tuğla dizip kafa dağıtıyorum.Gökhan eline sağlık. Elektronik hobisini bıraktın mı?