Under Ground
Aktif Üye
Bu bahaneye inanmayız. Bence izin çıkmamış aile müdüriyet makamındanVaz geçtim

Bu bahaneye inanmayız. Bence izin çıkmamış aile müdüriyet makamındanVaz geçtim
Bizim de taşınma durumumuz var. Bu ev çok küçük gelmeye başladı. Kızımda büyüyor. Ayrı bir oda lazım. Başka işlerimden dolayı da uzun zamandır elektronik hobime el süremedim.Yok abi bırakmadım. İş değiştirdikten sonra eskisi gibi boş zamanım kalmıyor sadece. Evde proje yapacak kadar uzun kalamıyorum. Akşamları 1-2 saat vaktim oluyor yatmadan önce. Onda da bir kaç tuğla dizip kafa dağıtıyorum.
Atölyeme ufak tefek bir kaç malzeme aldım. Onları yakında paylaşacağım. Hedefimde hala Siglent osiloskop ve Rigol elektronik yük var. Geçen 23bin lirayı gözden çıkarıp osiloskop alayım dedim. Taksit detaylarına bir baktım 30 bini geçiyor. Vaz geçtim. Peşin fiyatına taksit olsa anında alacağım![]()
Abi zaten daha yeni senin cihazlar. Hepsini de burada danışarak aldın diye hatırlıyorum. Bunları sıfır fiyatına satamayacağına göre hem satarken zarar edeceksin hem yenisini alırken üstüne para koyacaksın. Bence hiç bulaşma o işe. Hepsini yeni eve götür. Ha masa yeni eve uymuyordur, sat yeni eve uygun bir şey al. Ona eyvallah ama osilokop, e-yük filan satma bence.Bizim de taşınma durumumuz var. Bu ev çok küçük gelmeye başladı. Kızımda büyüyor. Ayrı bir oda lazım. Başka işlerimden dolayı da uzun zamandır elektronik hobime el süremedim.
Taşınma durumundan dolayı ekipmanları satıp yeni eve uygun bir hobi masası yapıp tekrar yeni modellerden oluşan ekipmanlar almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama hobi masama bir türlü kıyıp ta satışa koyamadım.
Hobi masamı toptan olarak satarsam belki bir kerede elimden çıkarabilirim, bir yanım sat yeni evde daha bilinçli yeni modellerden alırsın derken, diğer yanım bırak kalsın yeni eve götür diyor.
İzinle ilgili sorunumuz yok çok şükür.Bu bahaneye inanmayız. Bence izin çıkmamış aile müdüriyet makamından![]()
Abi zaten daha yeni senin cihazlar. Hepsini de burada danışarak aldın diye hatırlıyorum. Bunları sıfır fiyatına satamayacağına göre hem satarken zarar edeceksin hem yenisini alırken üstüne para koyacaksın. Bence hiç bulaşma o işe. Hepsini yeni eve götür. Ha masa yeni eve uymuyordur, sat yeni eve uygun bir şey al. Ona eyvallah ama osilokop, e-yük filan satma bence.
Aynen, bunu da düşünmüyor değilim.Abi zaten daha yeni senin cihazlar. Hepsini de burada danışarak aldın diye hatırlıyorum. Bunları sıfır fiyatına satamayacağına göre hem satarken zarar edeceksin hem yenisini alırken üstüne para koyacaksın. Bence hiç bulaşma o işe. Hepsini yeni eve götür. Ha masa yeni eve uymuyordur, sat yeni eve uygun bir şey al. Ona eyvallah ama osilokop, e-yük filan satma bence.