telegram kanalı

Merhaba,

Forumumuza ait Discord haricinde herhangi bir uygulamada grup yoktur. Discordu da şuan hiç kullanmıyoruz.

Discord'u daha önce denedik. Pek katılım olmadı. O yüzden şuan kullanmıyoruz.
Telegram, Whatsapp gibi gruplar düşünmüyoruz.
Bir konu forumda yeri geliyor günlerce tartışılıyor. Gruplar bize bu esnekliliği sağlamaz. Aynı anda 3-4 farklı konu konuşululursa her şey birbirine girer. Ayrıca forum katılımını da azaltır. İşlevsellik bakımından forum her zaman iyidir. Birde hem iş icabı hemde sosyal çevre bakımından bende zaten bir ton grup var. Çoğumuzda da vardır. O yüzden takip etmesi zor bir mecra. Hızlı cevap almak istediğiniz zaman bile o anda insanlar elektronikten bağımsız bir işle uğraşıyorsa cevap vermeyecektir.

Discord'u daha önce denedik. Pek katılım olmadı. O yüzden şuan kullanmıyoruz.
Telegram, Whatsapp gibi gruplar düşünmüyoruz.
Bir konu forumda yeri geliyor günlerce tartışılıyor. Gruplar bize bu esnekliliği sağlamaz. Aynı anda 3-4 farklı konu konuşululursa her şey birbirine girer. Ayrıca forum katılımını da azaltır. İşlevsellik bakımından forum her zaman iyidir. Birde hem iş icabı hemde sosyal çevre bakımından bende zaten bir ton grup var. Çoğumuzda da vardır. O yüzden takip etmesi zor bir mecra. Hızlı cevap almak istediğiniz zaman bile o anda insanlar elektronikten bağımsız bir işle uğraşıyorsa cevap vermeyecekt
haklısınız ama hem forum hem de telegram acik kalabilir. telegram kanalı da konulara bölünebilir. biraz daha ısrar edersem atilacagim sanırım :) cevabınız için teşekkürler, iyi çalışmalar

Mekatronik Türkiye Telegram kanalını kendiniz açabilirsiniz.
Forumla ilgili olması gerekmez. Foruma bağlantı verilebilir. Forumun resmi kanalı olmadığı belirtilise sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca forumun reklamı olur. Mekatronik kelimesi tescilli bir marka değildir

Öncelikle şu atılma korkusunu atın kafanızdan. Burada alenen hakaret edilmediği sürece kimse atılmaz, kimsenin konusu, mesajı silinmez.
Konu eğer yararlı olmaktan çıkıp bireysel kavgaya dönüşürse bir daha cevap yazılmaması için kilitlenir.

Grup konusunu söylediğim gibi şuan düşünmüyoruz. İleride ihtiyaç haline gelirse konuşuruz.

atılma korkum yok zaten hocam :tamam1, espri olsun diye yazmıştım :tamam3:. benim cok az tecrübem oldugu için kanal açsam da faydam olmayacak. insanlar da bu yüzden fazla durmaz giderler diye düşünüyorum. neyse hayırlısı, selamlar kolay gelsin

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,501
Üyeler
3,372
Son üye
murat1557

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back