deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,201 Dün saat 22:32 #21 Benim anlamadığım birşey var. Faz ile nötür giriş yapıyor. Nötür şebeke trafosunda toprağa bağlı. Böyle yalıtım trafosu kullanmadan çalıştırılırsa Köprü diyot çıkışındaki topraklama neden kısa devre yaptırmıyor?
Benim anlamadığım birşey var. Faz ile nötür giriş yapıyor. Nötür şebeke trafosunda toprağa bağlı. Böyle yalıtım trafosu kullanmadan çalıştırılırsa Köprü diyot çıkışındaki topraklama neden kısa devre yaptırmıyor?
C clc Aktif Üye Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 1,079 Dün saat 22:45 #22 @deleted konuyla alakasını anlamamakla birlikte, köprü diyot çıkışında bir topraklama yok. Varsa neresi olduğunu işaretlerseniz konuşalım.
@deleted konuyla alakasını anlamamakla birlikte, köprü diyot çıkışında bir topraklama yok. Varsa neresi olduğunu işaretlerseniz konuşalım.
TA3UIS Doğan Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 3,113 Bugün saat 00:02 #23 Bu tip kılçık problemler insanın canını sıkıyor.
arkaplan Aktif Üye Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 156 Bugün saat 00:28 #24 fide dedi ki: Marka model önerir misiniz? Genişletmek için tıklayın...