Tesisatta kaçak olmaması lazım. Ben petek havasını almak için biraz su aldığımda bile basınç düşüyor.
Kombiyi yeni taktırdık, 2 sene oldu, Daha önceki kombiyi 15 sene kullanmıştık ...
12 yıl olmuştu alınalı. Tank fiyatı 15000 TL cikarildi.Genleşme tankı basıncına her yıl bakmak lazım. Bizim kombide 4-5 yıl kadar bakılmamıştı patlamış, değişim yapıldı.
Servis 1.1 Bar hava basıyor. Genel önerilen değer 0.75-1 bar arası.
Petek filtresini söktüğünüzde basınçlı su gelmediyse genleşme tankını kontrol etmeniz gerek. (Doğrudan söktüyseniz)
Yeni kombi alınması bana çok mantıksız geldi. Eski kombi falansa belki ama.
Şuan genleşme tankı fiyatları 2000-3000 civarı. Kombiden daha ucuz.
12 yıl olmuştu alınalı. Tank fiyatı 15000 TL cikarildi.
Hocam piyasanın çıkardığı rakam bu. Onarım ile igilenen arkadaşlar yenisini al dedi zaten.Uçuk fiyat bu kadar olmaz .
Hocam piyasanın çıkardığı rakam bu. Onarım ile igilenen arkadaşlar yenisini al dedi zaten.
Vaillant ecotec pro vuw 286/3-3 28KwKombi ve model markası ? ( hurdaya çıkan )
İnternette varmı bakalım.
Vaillant ecotec pro vuw 286/3-3 28Kw
Dikdörtgendi anımsadığim. Sonuçta parçayi kendimiz temin etsek de sorun bitmez hocam. Servis o parçaya garanti vermez. Başka sorunlar çıksa aldığın yer geri almaz.Tam kodu genleşme tankı üzerinde yazar .
Uygunsa .
Tam bilgiler olmadan ?
Dikdörtgen, yuvarlak tip .
![]()
Vaillant EcoTech Pro Vuw Yoğuşmalı Kombi Genleşme Tankı 10 Litre - 42.37 Euro + KDV
Vaillant EcoTech Pro Vuw Yoğuşmalı Kombi Genleşme Tankı 10 Litre ,www.penguensogutma.com
![]()
Vaillant Kombi Genleşme Tankı 3/8 7 Lt. Uzun Rekor İthal - 29.17 Euro + KDV
Vaillant Kombi Genleşme Tankı 3/8 7 Lt. Uzun Rekor İthal ,www.penguensogutma.com
Benzer sayılır dikdörtgen tip genleşme tankı .
Yoğuşmalı kombide .
Dikdörtgendi anımsadığim. Sonuçta parçayi kendimiz temin etsek de sorun bitmez hocam. Servis o parçaya garanti vermez. Başka sorunlar çıksa aldığın yer geri almaz.
Zaten 12 yıl olmuştu. Verimli kullanım ömrünü bitirmiş artık.
Yeni ürün aldım. Garanti uzatması da yaptım. Kafam rahat. Şimdilik !