Pcb gümrük,kargo vs

pcbway'de global direct hala açık görünüyor. sadece ürün 7 usd ile 30 usd arası olmak zorunda diyor.

1751546639406.png

bu konu hakkında iyi niyet ile çözüm bulunabileceğine karşı ümidi olan tüm vatandaşlarımıza cevaben.
Bir adım atmak, hiç bir adım atmamaktan daha iyidir.
Belki diğer forumların üyelerinden de bu konuda destek isteyerek hatırı sayılır bir topluluk oluşturabiliriz.
Sonra meşhur bir meydan da kılıçlarımızı çeker, elektronikçi yemini ederiz. Sonra da bizi tüm forumlardan ihraç ederler. :katil2:
O kadar da değil de, ne biliyim belki söyle 300-500 kişi ortak bir maduriyet metni oluşturup bireysel olarak aynı gün aynı saat cimere filan girsek, en azından bir "noluyo lan" dedirtiriz diye düşünüyorum. Sonuçta hobiciyiz ve yaptığımız bu gün olmasa da yarınki gençlerimize ışık tutar ve ülkemiz adına bazıları bir yol kat eder.

Bak çok ilginç bir konu geldi aklıma. Son zamanlarda radar kontrolleri sıkılaştı, polis denetimleri sıklaştı, ceza ücretlerinde artışlar oldu.
Ve ben çevremde şöyle laflar duymaya başladım;
- Bu kadar da ceza mı olur yav?
- Şurda bir dirift yaptım 5000tl ceza gelmiş. Ayıp ya...
- Ters yönde giderken polis yakaladı. Beni mi takip ediyorlar nedir. Dünyanın cezasını yazdı.
- Dış borçları bizim cebimizden alıp kapatıyorlar.

Bunlar gibi daha bin tane laf söyleyen var. Biri denk geldi bana. Yine böyle ceza yemiş sızlanıyor.
Bende, iyi yapıyor devlet dedim. Trafiğin bir kuralı var, kanunda açıkça belirtilmiş. Uymazsan cezayı yersin. Paranın yanında devlet hem senin hem başkalarının dacanını korumaya çalışıyor bu kurallarla. Sen hem başkasının canını hiçe sayacan hemde ceza yedim diye ağlayacan. Yok öyle yağma.
Ama Hobicilere de böyle vergi kesmek, hele de gümrük memurunun insafına bırakmak trafik cezalarındaki kadar adil değil.

(Konu dışı aklıma geldişimdi , Bozuk bir Rigol, Hiç olmayan bir Rigolden daha iyidir :katil2: )

Faizi yükseye çekince ithalatı kesmeye çalışıyorlar. Bu dilekçeyi görünce kendilerine "Evet, doğru yapıyoruz" derler. :)
Adım atmak isteyenler ortak tesis kursunlar. Bu fiyatlarla karlı olma ihtimali bile var.

ps bu arada, bardakta yarı bardak su var. :)

JLC den haziranın 4 ünde verdiğim pcb ler 21 haziranda elime ulaşmıştı. Global direct ile. Şimdi denemek için o siparişi yeniden vermek istedim global directline kargo seçeneklerinden kayboldu.

Daha fazla konuşmak siyasete evrilecek gibi. O yüzden vazgeçtim bu dayanışma sohbetinden. Herkes kendi bildiği gibi davransın.

Son düzenleme:
asıl canavar temu geldi burada depo açtı. 20 liraya plastik terlik alıcaz diye bizi de yaktı bu temucular.

Fiyatları benzer. 22$civarı 2 katlı 10x10cm fiyatı çıkıyor.

Şu an en akılcı çözüm bunlar, gümrük vs. derdiyle stresiyle uğraşmaya değmez...

Fiyatları benzer. 22$civarı 2 katlı 10x10cm fiyatı çıkıyor.

Şu an en akılcı çözüm bunlar, gümrük vs. derdiyle stresiyle uğraşmaya değmez...
Türkiyede mi yapılıyor? Kalite nasıl?

Forum istatistikleri

Konular
7,920
Üyeler
3,173
Son üye
apnr

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back