Bu gün sanayi de 7 tane tornacı gezdim. Bir tane 6mm şaftı olan komutatöre 4.2mm delik delinecek ve içinden 4mm çelik mil geçecek.
İlk önce 2 sene önce aynı işlemi yaptırdığım tornacıya gittim. "Yapamayız" dedi. İki sene önce sizde aynısını yaptırmıştım dedim. "Yaşlandım gözüm artık görmüyor o kadar küçük şeyi" deyince meşhur Nasrettin hocanın "Hanım ipe un sermiş" olayı canlandı gözümde.
İkinciye gittim "bende o kadar küçük ayna yok" dedi
Üçüncüye gittim "yapamam" dedi
4-5-6 türlü bahaneler.
7. delikanlı çıktı. "Ben uğraşmam, İşine aşık birini bulman lazım onun için" dedi.
Umudu kestim döndüm eve. Ama bu komutatörü mutlaka delmem gerekiyor...
Bana şöyle evde ufak tefek işimi görecek kadar fiyat / performans ürünü bir torna lazım.
Geçen bir video izlerken Şuradaki ROX Wood Ahşap tezgahı gördüm.
Pek anlamıyorum bu torna aletlerinden. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Genelde küçük işler ile uğraştığım için aynası küçük olmalı. Mümkün mertebe modüler bir yapısı olmalı.
Hani belki sonradan lazım olur da bir tık büyük ayna alırsam, takabilmeliyim. Başka da bir şeyinden anlamıyorum.
30bin lira veresim yok ama gidipte sarı multimetre kalitesinde bir şeyde almak stemiyorum.
ROX Wood'u gördüğüm video da şu:
İlk önce 2 sene önce aynı işlemi yaptırdığım tornacıya gittim. "Yapamayız" dedi. İki sene önce sizde aynısını yaptırmıştım dedim. "Yaşlandım gözüm artık görmüyor o kadar küçük şeyi" deyince meşhur Nasrettin hocanın "Hanım ipe un sermiş" olayı canlandı gözümde.
İkinciye gittim "bende o kadar küçük ayna yok" dedi
Üçüncüye gittim "yapamam" dedi
4-5-6 türlü bahaneler.
7. delikanlı çıktı. "Ben uğraşmam, İşine aşık birini bulman lazım onun için" dedi.
Umudu kestim döndüm eve. Ama bu komutatörü mutlaka delmem gerekiyor...
Bana şöyle evde ufak tefek işimi görecek kadar fiyat / performans ürünü bir torna lazım.
Geçen bir video izlerken Şuradaki ROX Wood Ahşap tezgahı gördüm.
Pek anlamıyorum bu torna aletlerinden. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
Genelde küçük işler ile uğraştığım için aynası küçük olmalı. Mümkün mertebe modüler bir yapısı olmalı.
Hani belki sonradan lazım olur da bir tık büyük ayna alırsam, takabilmeliyim. Başka da bir şeyinden anlamıyorum.
30bin lira veresim yok ama gidipte sarı multimetre kalitesinde bir şeyde almak stemiyorum.
ROX Wood'u gördüğüm video da şu: