ayhanarican
Aktif Üye
Şu aralar cross platform uygulamalar yapmakla meşgulüm ve örnekleri daha detaylı şekilde paylaşamıyorum ve zaten aslında Kapagen projesini ayrı bir başlıkta tartışacaktık ancak konudan soğuduğum için onu bile yapmaya üşendim. Ben az bilinen ama en azından binlerce hatta on binlerce kişinin bildiği bazı fenomenlerden bahsediyorum. Kişisel olarak bir beklentim yok sadece bu bilgilerin ve özellikle Tesla projelerinin daha bilinir olmasına çabalıyorum ancak insanlar bu konuda bilgilenmeye kapalılar. Bunu görüyorum.Peki bu muhteşem devren havadaki elektriği kapıyorsa, bunu neden dışarıdan içeriye doğru düzgün sinyal girmeyen ve dışarıya pek sinyal çıkamayan ekranlı odada test etmiyorlar şüphe bırakmamak için? Yoksa o odaların havalandırma filtreleri bunu bozuyor mu?
Kendi hayal dünyanda sana başarılar. Git yap zengin ol sonra bu bilgiyi insanlığa öğret o kadar iyi biriysen. Bu bilgilerin yanlış olduğunu içten içe sende biliyorsun ama bir türlü dışından söyleyemiyorsun. Kendini özel hissetme ihtiyacın o kadar çok ki bu uğurda marjinal fikirler benimseyip insanlara farklı ve özelim demek için her ortamda şansını deniyorsun.