Bitmiş pil ile batarya şarjı yapan devre

Bakıyoruz led yanıyor ama ledi yakan voltajı ölçemiyoruz.

joule thief devresinde üretilen voltaj rahatlıkla ölçülebilir. Devreyi kurmadım ama simulasyondan alınan sonuçlar bunu gösteriyor

Peki bu muhteşem devren havadaki elektriği kapıyorsa, bunu neden dışarıdan içeriye doğru düzgün sinyal girmeyen ve dışarıya pek sinyal çıkamayan ekranlı odada test etmiyorlar şüphe bırakmamak için? Yoksa o odaların havalandırma filtreleri bunu bozuyor mu?

Kendi hayal dünyanda sana başarılar. Git yap zengin ol sonra bu bilgiyi insanlığa öğret o kadar iyi biriysen. Bu bilgilerin yanlış olduğunu içten içe sende biliyorsun ama bir türlü dışından söyleyemiyorsun. Kendini özel hissetme ihtiyacın o kadar çok ki bu uğurda marjinal fikirler benimseyip insanlara farklı ve özelim demek için her ortamda şansını deniyorsun.
Şu aralar cross platform uygulamalar yapmakla meşgulüm ve örnekleri daha detaylı şekilde paylaşamıyorum ve zaten aslında Kapagen projesini ayrı bir başlıkta tartışacaktık ancak konudan soğuduğum için onu bile yapmaya üşendim. Ben az bilinen ama en azından binlerce hatta on binlerce kişinin bildiği bazı fenomenlerden bahsediyorum. Kişisel olarak bir beklentim yok sadece bu bilgilerin ve özellikle Tesla projelerinin daha bilinir olmasına çabalıyorum ancak insanlar bu konuda bilgilenmeye kapalılar. Bunu görüyorum.

joule thief devresinde üretilen voltaj rahatlıkla ölçülebilir. Devreyi kurmadım ama simulasyondan alınan sonuçlar bunu gösteriyor
Fakat voltajı ölçemiyoruz hocam ben ölçüyorum DC ile 0.5V gösteriyor ancak ledi yakıyor. Orada görünmeyen voltaj da var ve bence bu soğuk elektrik ve bu havadan trafoya geçiyor. Bunu zaten proje sahipleri de dile getiriyorlar ve onlar da bu elektriğe soğuk elektrik diyorlar. Yani statik elektrik...

Şu aralar cross platform uygulamalar yapmakla meşgulüm ve örnekleri daha detaylı şekilde paylaşamıyorum ve zaten aslında Kapagen projesini ayrı bir başlıkta tartışacaktık ancak konudan soğuduğum için onu bile yapmaya üşendim. Ben az bilinen ama en azından binlerce hatta on binlerce kişinin bildiği bazı fenomenlerden bahsediyorum. Kişisel olarak bir beklentim yok sadece bu bilgilerin ve özellikle Tesla projelerinin daha bilinir olmasına çabalıyorum ancak insanlar bu konuda bilgilenmeye kapalılar. Bunu görüyorum.
Nedense çalışan bir tane örnek gösteremiyorsun.
Videolarda devre şeması yok.
Bir sürü kablo yığını var.
Takip edemiyorsun.
Ölçü aletlerine yakından çekim var.
Hile yapılmadığını nereden bileceğim?
Yüksek güçlü tesla bobini çalışsa uzaktan her türlü cihaz çalıştırılabilir.
Hile yapmak kolay.

Nedense çalışan bir tane örnek gösteremiyorsun.
Videolarda devre şeması yok.
Bir sürü kablo yığını var.
Takip edemiyorsun.
Ölçü aletlerine yakından çekim var.
Hile yapılmadığını nereden bileceğim?
Yüksek güçlü tesla bobini çalışsa uzaktan her türlü cihaz çalıştırılabilir.
Hile yapmak kolay.
Kapagen yazıp araştırcaksın. Bu kadar zor olmasa gerek. Yapılmış binlerce replikası olan bir projeden bahsediyorum ve Youtube'da Kapagen yazınca on binlerce videoya ulaşıyorsun ve bunlardan bazılarında detaylı anlatımlar devre şemaları ve ölçümler var. Her şeyi de benden beklemeyin ben çokça bilinen ama yine de az kişinin bildiği bir fenomenden bahsediyorum.

tmzenerji, bu kadar zorlamış da yırtmış mı bari?
Orasını bilmiyorum ancak bazı kişiler bu kişiler kaçak akım kullanıyor dikkatli olun diye olmadık şikayetlerde bulunarak bu tür firmaların mahkemelik olmasına sebep oluyorlar. Müşteri kılığında kartelden olan kişiler ürünü satın alıp mahkemeye şikayet ediyor mahkeme de bilirkişi raporu olmadan cihazın çalışıp çalışmadığına bakılmaksızın bu tür sistemler termodinamik sebeplerle çalışamaz deyip firmayı dolandırıcılıkla suçlayarak ceza almalarına sebep oluyorlar. Gerçekte bunlar oluyor ve bu tür sistemler yaygınlaşamıyor.

Orasını bilmiyorum ancak bazı kişiler bu kişiler kaçak akım kullanıyor dikkatli olun diye olmadık şikayetlerde bulunarak bu tür firmaların mahkemelik olmasına sebep oluyorlar. Müşteri kılığında kartelden olan kişiler ürünü satın alıp mahkemeye şikayet ediyor mahkeme de bilirkişi raporu olmadan cihazın çalışıp çalışmadığına bakılmaksızın bu tür sistemler termodinamik sebeplerle çalışamaz deyip firmayı dolandırıcılıkla suçlayarak ceza almalarına sebep oluyorlar. Gerçekte bunlar oluyor ve bu tür sistemler yaygınlaşamıyor.

bak bu aslanlar doludizgin gidiyorlar. kartellerin gücü bunlara yetmiyor mu?

aslanlar hiç bitmez @kocamanusta , aslanları besleyenlerde.

Forum istatistikleri

Konular
8,464
Üyeler
3,355
Son üye
geon

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back