Bunu bir zamanlar satın aldığım güç kaynağının paneline monte edeceğim .DIY bir iş olsaydı uydurulurdu da ,3 mm olunca sorun oluyor tam yerine oturmuyor.3mm olani ayni amacla kullandim led 7 segment displaylerde hic sorun yasamadim.
20x30 cm'si 120 TL, bunu alip onune kirmizi poset yapistirin.Bana lazım olan 20x30 cm gibi bir parça, burada 100x200 cm levhayı 1000 tl ye kargo hariç satıyor.
Sizin işinizi görürmü bilmiyorum ama koyu cam filmi işe yarıyor. Aksesuarcılardan bir parça alıp denersiniz, A4 kadar parçaya 20 lira ya alır ya almaz adamlar. Şeffaf cam yada plexinin üzerine yapıştırıp uygulanabilir.Bunu bir zamanlar satın aldığım güç kaynağının paneline monte edeceğim .DIY bir iş olsaydı uydurulurdu da ,3 mm olunca sorun oluyor tam yerine oturmuyor.
Altınkaya da 16-17 cm eninde plexi var istenilen boyutta kesiyorlar .Üstüne "Volt" "Amper" yazılarınıda yazdırırım .
plexinin kalınlığını soracağım mesai başlayınca
Sordum ellerindeki 3 mm kalınlığında imiş
O kadar almazlar ya. 100x200 cm'si 95 TL.Sizin işinizi görürmü bilmiyorum ama koyu cam filmi işe yarıyor. Aksesuarcılardan bir parça alıp denersiniz, A4 kadar parçaya 20 lira ya alır ya almaz adamlar. Şeffaf cam yada plexinin üzerine yapıştırıp uygulanabilir.
Valla ben daha bugün aldım tam da 7segment display için. Bir yerde iş görecek mi denemek için avuç içi kadar parça lazım olduğunu söyledim, artıklardan da olsa olur dedim. Adamın işler kesat olacak yakalamışken 15cmx100cm parça kesti gene artıklardan . Haliyle de borcum ne kadar diye sordum . 20 dedi, 50 lirayı bozmadı 2 beşliğe razı oldu .O kadar almazlar ya. 100x200 cm'si 95 TL.
Iyi elliligi almamis.Valla ben daha bugün aldım tam da 7segment display için. Bir yerde iş görecek mi denemek için avuç içi kadar parça lazım olduğunu söyledim, artıklardan da olsa olur dedim. Adamın işler kesat olacak yakalamışken 15cmx100cm parça kesti gene artıklardan . Haliyle de borcum ne kadar diye sordum . 20 dedi, 50 lirayı bozmadı 2 beşliğe razı oldu .
Ankara'da herhangi bir reklamcıya sorsanız mutlaka nokta atışı bir yer önerirler hem de muhtemelen internetten çok daha ucuza gelir. Hele nakit ise.
Bakalım bugün uğrayacağım reklamcılara .Geçen senede lazım olmuştu ,sadece bir yerde bulmuştum.Adam yine 10x15 gibi bir parça için İstanbuldan buraya kargo dahil 1 metre kare fiyatı istemişti.Pleksiart diye bir firma var. Belki ellerinde parça olabilir. Bir sorun isterseniz.
+İlave: Eğer kırmızı renk bulmak sorun olursa şeffaf olandan alıp arkasına kırmızı asetat kağıdı koymayı deneyebilirsiniz.
Evet bir firma da aynısını söyledi.Bakalım deneyeceğimSizin işinizi görürmü bilmiyorum ama koyu cam filmi işe yarıyor. Aksesuarcılardan bir parça alıp denersiniz, A4 kadar parçaya 20 lira ya alır ya almaz adamlar. Şeffaf cam yada plexinin üzerine yapıştırıp uygulanabilir.