HEDİYE Acer Aspire V3-551G

nt

Emekli
Katılım
21 Nisan 2023
Mesajlar
1,215
=====Satmaktan vazgeçtim=====

Masaüstüne geçeğim için elimdeki fazlalıkları bilgisayar parçalarına dönüştürmek istiyordum.
bu şekilde kullanıcağım ilginiz için teşekkür ederim
 
Son düzenleme:
Boyle satman zor, bir tane yan sanayi kasa alip icine topla, notebook olarak sat.


 
Son düzenleme:
Masaüstüne geçmek için geçerli sebepleriniz nelerdir? Bence kötü fikir. Notebook mis. İlla ki taşımak gerekmiyor. Masada kullanmak için de iyi. Ergonomi gerekirse harici klavye, monitör bağlanabilir
 
Oyun tipi Notebook alabilirsiniz. Uçar, kaçar

Bende de 4..5 tane var. Ne olmuş yani. Fakat enyisinin hızına yetişmiş değilim. O da belki 10 senelik model. SSD taktım 24gb ram... Macunu yeniledim. Roket oldu


(Rendering filan işim yok. Oyun kartı hiç devreye girmiyor. heheh. Basit işler yapıyorum sanırım. Proteus çalışıyor tamam. )
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: nt
alırsam bir macbook alırım oyun tarzı laptopda sonuçda plastik kasalı dandirik çin mallarından bir bütün ben sağlam bir masaüstü kurmak istiyorum . bunu satabileceğim bir yer biliyormusunuz bu şekilde satmak istiyorum kasa hd takarsam 10 yaşında cocukda satabilir bu işin yokmu al sat yapanı bi bildiğiniz
Benim plastik kasalı 2070'li battlefield v'i full ayarlarda oynatan laptop bunu duyunca üzülür ama.

Aynı şekilde xbox series s'de plastik kasalı ve tek fanı var onunla da saatlerce starfield oynuyorum onunda çıtı çıkmıyor.

böyle cihazların üretildiği plastik pet şişe plastiği değil sanırım erimiyor
 
O parçaları tamirciler satın alır, ama çok ucuza gider. Onun yerine aşağıdaki bölüme bir istek listesi hazırla. İhtiyacın olan işlemci soket yapısını yaz. o sokete uygun olan işlemci olan belki sana bedava veya az bir ücrete verir. Aynı şekilde gereken RAM, PSU özellklerini yaz. Harddiski muhtemelen kendin alman gerekir çünkü ikinci el disk riskli olur. Bir de veri gizliliği açısından kimse satmak istemeyebilir.

 
Anakart, ekran vb. piyasası var sahibinden üzerinden bir ilan açabilirsiniz. Düşük yazmayın.

Sahibinden üzerinden get ile sattığım neredeyse hiç kullanılmamış ve çalışan bir sistemin üzerinden söktüğüm 10kw bldc motor sürücü çalışmıyor diye geri iade edildi. Gelen kartın üzerinde 2 adet 50 amper toroidal bobin ve kodunu hatırlamadığım bir kapı entegresi eksikti :)
 
  • Beğen
Reactions: nt
Sahibinden üzerinden get ile sattığım neredeyse hiç kullanılmamış ve çalışan bir sistemin üzerinden söktüğüm 10kw bldc motor sürücü çalışmıyor diye geri iade edildi. Gelen kartın üzerinde 2 adet 50 amper toroidal bobin ve kodunu hatırlamadığım bir kapı entegresi eksikti :)
Bu durumda nasıl bir yol izleniyor?
Her zaman merak etmişimdir. Bende bir şey satarken aynı böyle bir durumla karşılaşırım endişesi taşıyorum hep.
 
Hiç bir yol izlenmiyor malesef. Get satış yöntemi tamamıyla müşteriyi koruyor satıcının zararını giderecek bir uygulaması yok firmanın. Bu yüzden çoğu kişi get ile satış yapmıyor özellikle bilgisayar ve elektronik donanım satışı yapanlar.. Bende bir daha get ile ürün satmam mesela.
 

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
5,897
Mesajlar
100,674
Üyeler
2,497
Son üye
omertopcu82

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top