Adaptör ucu

Sayper

Üye
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
10
Merhabalar iyi forumlar,
Geçenlerde bit pazarına gittim ve orada bir tane Goldmaster PD-700 model bir dvd oynatıcı buldum fakat adaptörü yok evde birkaç tane adaptör denedim ucu içine tam olarak girmiyor birkaç elektrikçiye götürdüm onlarda da uymuyor acaba ucunun ebatlarını bilen veya başka bir çözüm yolu gösterebilir misiniz
 
Değiştirilebilen jaklara sahip adaptörler satılıyor piyasada. Jaklardan birisi mutlaka uyar. Aşağıda bir temsili ürün linki ekliyorum jak çeşitlerini görmen için. İlla bu model olmak zorunda değil, önemli olan voltaj ve akım kapasitesinin DVD çalara uygun olması, ayrıca uçlarının değiştirilebilir olması ve uç çeşitlerinin ürüne dahil olması.

1631275608778.png
 
Bu tarz çok uçlu kabloları alırken birleşim yerlerinin doğru düzgün olduğundan emin olmak lazım. Bende aşağıdaki gibi bir geçme var ve her an hata yapmaya müsait. Bunu tasarlayan arkadaş sanırsın tuzak kurmuş. Uçlardan biri kalın ters geçmiyor ama uçları çıplak oldukları için temas ettirmek mümkün. Ters bağlamamak için her kullandığımda 3-5 kere kontrol etsem de bazen kullanırken çıkıveriyor.

IMG_20210910_153702.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
5,883
Mesajlar
100,333
Üyeler
2,491
Son üye
djkop

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top