Adobe Reader alternatifi program isteği

Merhaba,
Arkadaşlar bedava adobe yükleyeyim dedim, beraberinde MC Afee yi de yükledi. Bende norton var ikisi çakıştı. Ben de mcAfee sildim. Bu sefer de adobeyi kullanamıyorum. Bir sürü şey soruyor. Ücretsiz PDF dosyaları açabileceğim hangi programlar var? Teşekkür ederim.

Sumatra son zamanlarda bazı pdf sayfalarını boş gösteriyor. O zaman chrome kullanıyorum. Ama sumatra çok kullanışlı.

Adobe'yi sevmiyorum. Bilgisayarı kastırıyor, yazdır diyorsun yazdırmıyor.

En güzeli chrome ile açmak.

PDF yazılımlarının PDF okumada ne gibi bir avantajı var?

Son düzenleme:
Merhaba,
Arkadaşlar bedava adobe yükleyeyim dedim, beraberinde MC Afee yi de yükledi. Bende norton var ikisi çakıştı. Ben de mcAfee sildim. Bu sefer de adobeyi kullanamıyorum. Bir sürü şey soruyor. Ücretsiz PDF dosyaları açabileceğim hangi programlar var? Teşekkür ederim.
Readerı sitesinden indirirken mcaffe indirmek için tik atılı seçenek oluyo onu deaktif ederseniz mcaffe inmez sadece adobe reader inder

Bende yıllardır PDF X-Change Viewer ı kullanıyorum. Eski sürümü gayet hızlı ve yeterli. Adobe'ye bulaşmadım. İşimi fazlasıyla görüyor. Tavsiye ederim. Editor tarafında ise Foxit'in PDF editor ü gayet güzel. O tarafta da onu tavsiye ederim.

Merhaba,
Bir gün önce bende Adobe yükledim, ardından bende MC Afee yi sildim ve yine PDF açıyor, bir kere daha yüklemyi dene.

Sumatra PDF in basit kullanımı vardır.
Pratik işlemler için yeterli dir.
Xchange PDF daha kapsamlı kullanımlar sunar.
Denemelisiniz.

Ne kadar cok pdf okuyucu varmis. Ben bir ara Foxit yuklemistim onu kullaniyorum. Fakat Mikrosoft bu 3. parti yazilimlari pek istemiyor isletim sisteminde update ciktimi pdfleri foxit ile degil de edge ile aciyor. Ben de uzun sure ayar yapmiyorum edgenin actigi yetiyor.

Sadece A4 boyutunda metin dosyaları okuyorsanız tarayıcıdan okumak yeterli. Ama çok büyük boyutlu bir pdf doküman açacaksınız diyelim (dosya boyutu değil sayfa büyük, AutoCad de çizilmiş bir proje olsun) böyle durumlarda Adobe PDF şart oluyor.

Çok uzun zamandır (sanırım 10 yıldan fazla) Sumarta PDF kullanıyorum. Basit, çok az yer kaplıyor, başarılı bir araç. Sumatra öncesi Foxit Reader kullanıyordum. Foxit reader ilk çıktığında aynı sumatra gibi hafif, işini iyi yapıyordu. Sonradan ilave edilen extra özellikler nedeniyle kullanmayı bırakmıştım.

Sumatrayı isterseniz portable kullanabiliyorsunuz. Yaklaşık 15MB tek exe :)

Acrobat reader diskde ne kadar yer kaplıyor acaba.

Sumatra sanal printer aygıtı da kuruyor mu? Yani bir dokümanı o aygıt üzerinden print edip pdf çıktı alınabiliyor mu?

Hayır kurmuyor. Windows 11 de zaten printer seçeneklerinde varsayılan olarak pdf yazdırma özelliği var. Harici bir pdf yazıcıya normalde gerek yok.

Son düzenleme:
Arm64 versiyon kurulum / diskde kapladığı alan boyutu.

Toplam 5 dosya ~20MB disk alanı tertemiz :)))

explorer_pB9IxBxfQk.png

bende böyle düşünüyordum. Sonra bazı pdfleri açmadığını fark edince program kullanmaya başladım. Wps ofis kullanıyorum hem ücretsiz ofis hemde pdf görüntüleyici.

Forum istatistikleri

Konular
7,528
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back