Alibaba Aliexpress vb.

xoom

Yeni Üye
Herkese merhaba..
Bu gibi sitelerdeki ürünleri bizler için satın alan bir firma bilen var mı?
Ben bir sepet yapacağım o benim yerime satın alacak
var mı böyle bir firma bilen ?
Çine bakıyorum 1$ Türkiye'de buluyorum Minimum 200tl..

6 Şubat itibari ile bireysel ithalat bitirildi, toplu iğne dahi getiremezsiniz maalesef.

Aracı firmalar var, hem de yıllardır bu işleri yapan, referanslı, köklü firmalar bunlar. Onların da yapacak birşeyleri yok artık, bildiğin yok. Planlı bir şekilde geliştiricilerin yolu da kapatılmış oldu.

Alibaba Aliexpress ten ürün alırım, gelmezse iade eder paramı geri alırım diyenleri tabiki unutmamışlar. Tabiki paraları batacak. Denenmişi bile var. İsteyene ss atarım.

Sepeti geçtim, ben takla atıyorum ama yine birşey getiremiyorum. 30k usd para harcadığım arge tamamıyla durmuş durumda.

60usd lik ürüne 2800usd ödeme çıkmış, daha neyi konuşabiliriz?

Seleyi sepeti bilmem de, ar-ge bitmiştir. Hani diyorduk ya bu adamda kafa var, yapar bişeler, katma değere değer katar diyorduk ya, işte o adamın ipi çekilmiş kardeş.

Claude ve diğer yz aboneliklere de KDV getirmişler. Bu ayki faturada gördüm.

Genel ürünler değil de, demsay vorlance vs aracılarda durum nasıl? Komponentler, entegreler geliyor mu? Modüllerde durum nedir?

arkadaşlar sizlere küçük bir hile, aliexpreste pazarlığını yap dhl kargo ile gönderim yapın deyin, gümrüğe takılmadan malınız gelsin. eskiden öyleydi, ama şimdi ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,125
Üyeler
3,701
Son üye
kdrkdr

Son kaynaklar

Back