Altium CircuitMaker ile ilgili soru?

Lyewor_

Üye
Katılım
5 Mayıs 2024
Mesajlar
92
Merhabalar. Altium CircuitMaker'ı kurumsalda kullanmak bir sorun çıkarır mı? Malum altium designer'ı crack kullanınca sıkıntı çıkarabiliyor. Sizce circuitmaker kurumsal kullanımda sorun çıkarır mı?
 
Sitesinde kullanımın ücretsiz olduğu yazılmış. Yani bir sorun çıkarır gibi değil.

Is the software licensed?​

No, there is no licensing to worry about, and no subscription to maintain. CircuitMaker is totally free, giving you all the tools to think big and make cool stuff, with features and functionality to facilitate creation of diverse and challenging designs.
Şahsi fikrim olarak AD kullanamıyorsam, KiCad kullanırım.
 
5 yıl önce CircuitStudio lisansı alıp bir süre kullandım. Dokümantasyon son derece kısıtlı ve kötü idi. Destek forumunda da bir sürü soru ama pek cevap yoktu. Para ile alınan CircuitStudio böyle ise, bedava olan CircuitMaker nasıl bilemiyorum. Veya belki aradan geçen zamanda birşeyler değişmiştir.

Benim gördüğüm kadarıyle, CircuitStudio ve CircuitMaker "makerlar ve şahıslar için çözümlerimiz var" diyebilmek için ortaya çıkarılmış şeyler. Başka firmalarda var, onlardan aşağı kalmamak için yapılmış şeyler. Ana ürünün desteğinin ve geliştirme kaynaklarının çok küçük bir bölümü bunlara aktarılıyordur diye tahmin ediyorum.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
6,730
Mesajlar
114,800
Üyeler
2,756
Son üye
Sagankam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Back
Top