yalnız kimse dandik demedi hissiyatı dt830 ile aynı dendi siz şimdi dt830 a dandik mi diyorsunuz
@taydin abi basardık galiba sonunda
bu arada yeni ut89xd aldım AA kalem pil ile çalışıyormuş harika oldu 9 v pil çok sıkıntıydı benim için
yalnız kimse dandik demedi hissiyatı dt830 ile aynı dendi siz şimdi dt830 a dandik mi diyorsunuz
L, light sanirim. 830'larda isik yoktu orijinalinde. Koyduklari isikta mavi, gozu bozsun diye sanirim.L eki koymuşlar. Bu DELUXE versiyonu mu acaba
Ben 830'u hicbir zaman bir Unit 33 ile dahi karsilastirmadim ki. Her zaman dedigim TR'de 100 TL'ye satilan bir cihaz icin cok ama cok iyi. Buradaki anahtar kelime 100 TL. Evinde 9V'luk pile motor baglayip oynayacak ya da cocugunun oyuncagini tamir edecek kimse icin yeterli. Gidip 2.000 TL'ye 89XE almasina gerek olmayan insanlar icin yani.yalnız kimse dandik demedi hissiyatı dt830 ile aynı dendi siz şimdi dt830 a dandik mi diyorsunuz
@taydin abi basardık galiba sonunda
bu arada yeni ut89xd aldım AA kalem pil ile çalışıyormuş harika oldu 9 v pil çok sıkıntıydı benim için
yani evet prizde 220 voltu gormek pilde 9 voltu gormek ıcın iş gorebilir ama ben bunla hiçbir olçum yapamam cunku psikolojik olarak çok dandik hissi veriyor hep seyyar tezgahlarda yapı marketlerde bi milyoncularda gordugumden ve tasarımından dolayı sanırımBen 830'u hicbir zaman bir Unit 33 ile dahi karsilastirmadim ki. Her zaman dedigim TR'de 100 TL'ye satilan bir cihaz icin cok ama cok iyi. Buradaki anahtar kelime 100 TL. Evinde 9V'luk pile motor baglayip oynayacak ya da cocugunun oyuncagini tamir edecek kimse icin yeterli. Gidip 2.000 TL'ye 89XE almasina gerek olmayan insanlar icin yani.
Oyle deme amcasi, yakisiklidir kendisi.yani evet prizde 220 voltu gormek pilde 9 voltu gormek ıcın iş gorebilir ama ben bunla hiçbir olçum yapamam cunku psikolojik olarak çok dandik hissi veriyor hep seyyar tezgahlarda yapı marketlerde bi milyoncularda gordugumden ve tasarımından dolayı sanırım
bunlar çok daha iyi sarı - siyah dikdortgen kutulara göre
Brymen BM-869s de mi?Fluke harici oyuncak gibi geliyor bana...
177 var bende bende çok memnunumÖlçü aleti ömürlük cihazdır, bakın 1980 yılı fluke'lar hala taş gibi çalışır.
Bir arkadaş yukarıda doğru söylemiş, güven verecek diye. Elimiz kolumuz değiyor 200-800V arası ölçüyorsunuz vs...
Bende Fluke 179 var. Senelerdir pilini değiştirir değiştirir kullanırım. Fluke harici oyuncak gibi geliyor bana...
28932 eklentisine bakben de bundan var 3 yıl önce almıştım kısa devre olmayan yerde de buzzer ötüyor
Bazi cihazlar 40 Ohm un altini kisa devre olarak tanimliyor. Kullanim klavuzunda ne yazmislar kisa devre tanimi olarak?28932 eklentisine bakben de bundan var 3 yıl önce almıştım kısa devre olmayan yerde de buzzer ötüyor
Hiç bilmiyorum uzun zaman oldu alalı atmışımdır kesinBazi cihazlar 40 Ohm un altini kisa devre olarak tanimliyor. Kullanim klavuzunda ne yazmislar kisa devre tanimi olarak?
Cihazımı niye ezion abi kelepirdi zamanındaBununla DT830D arasında kalsam, DT830D yi tercih ederdim