Ardunio ile Ses Dosyası Çalma

Benzer birşey yapmıştım. Şu mp3 player doğrudan çalıyor olması lazım. Bir ara sudan ucuzdu. Hala piyasada varmıdır bakmak lazım.

6983 eklentisine bak
İlk bunlarla denedim hocam olmuyor veya ben yapamadım. Kırmızı olandan almıştım. 2-3 çeşit denedim. Pili takınca direk çalmasını istiyorum bunlar power tuşlu. 1-2 denemem oldu ilk power bantlana :) sonra lehim derken tamamen bozuldu.
 
Çakma arduino'nun iyisi bu mudur? Bir tane de ben almak istiyorum.

1609761140299.png
 
Çakma arduino'nun iyisi bu mudur? Bir tane de ben almak istiyorum.

7011 eklentisine bak
Resimdeki ile aynısını gönderiyorlarsa bu dur abi. Ama benim artık direnç nete pek güvenim kalmadı. Zira face deki elektronik gruplarında da şikayetçi birkaç kişiye rastladım.
 
Resimdeki ile aynısını gönderiyorlarsa bu dur abi. Ama benim artık direnç nete pek güvenim kalmadı. Zira face deki elektronik gruplarında da şikayetçi birjaç kişiye rastladım.

Ben direnç netin sadece kargo hızından memnun değilim. Ne alsam en az 4 günde geliyor. Sen nereden aldın Arduinoyu?
 
Ben direnç netin sadece kargo hızından memnun değilim. Ne alsam en az 4 günde geliyor. Sen nereden aldın Arduinoyu?
Buradaki yerel elektronikçiden aldım. Nettekinden biraz pahalı ama kargo parasını düşününce eşitleniyor. Yalnız ben bilinçsizce kalitelisini aldım. Gidip direk bana kaliteli mal neyse onu verin dedim. Her gittiğimde aynı şeyi yapıyorum. Aynı malın 5 ve 10tl lik versiyonları varsa 10tl olanı alıyorum. Satıcıda artık tanıdı beni direk kötünün iyisini çıkarıp koyuyor önüme :D
 
Çakma arduino'nun iyisi bu mudur? Bir tane de ben almak istiyorum.

7011 eklentisine bak


Bence iyisi kötüsü yok. Hepsi aynı işi görüyor.
 
Bence iyisi kötüsü yok. Hepsi aynı işi görüyor.

Benim anladığım en dandik çakmada USB/UART dönüştürücü olarak CH340 kullanılıyor ve bunun için windows'da driver yüklemek gerekiyor. Ayrıca en dandiğin imalat kalitesi hepden çok berbat. O yüzden iyi çakmayı almak daha mantıklı. Aradaki fiyat farkı da 15 TL mi ne zaten.
 

Forum istatistikleri

Konular
7,713
Mesajlar
128,348
Üyeler
3,115
Son üye
Ömer şahin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back
Top