fide
Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Kartın çevresini kesmek için Proskit tarzı minyatür bir testereye ihtiyacın var abi.
Kartın çevresini kesmek için Proskit tarzı minyatür bir testereye ihtiyacın var abi.
Gönder basayım. 100x100mm 2 Dolar+ 10$ KargoBenim de bir devre var atölye soğuk basmaya üşeniyorum sen Çinli PCB üreticisi gibisin abi
Bizzat kullanıyorum.Kartın çevresini kesmek için Proskit tarzı minyatür bir testereye ihtiyacın var abi.
38450 eklentisine bak
Amin inşallah.Darısı başıma
Eline sağlık bu tip bir PCB nasıl hazırlanır, acemiye anlatır gibi anlat ama
Daha önce anlatmıştım. Videoları izle abi. Kafana takılan bir şey olursa sor anlatayım.Eline sağlık bu tip bir PCB nasıl hazırlanır, acemiye anlatır gibi anlat ama
La git kendi konunu açsana. Elektronik yük konusu burası. Çorba ettin konuyu.
Alındım daha da foruma gelmemLa git kendi konunu açsana. Elektronik yük konusu burası. Çorba ettin konuyu.
Bilmiyorum. Ben mimarım. İnşaat kısmını hallediyorum. Proje Mühendisimiz @taydin anlatsın.Yükün girişine 30V bir kaynak bağlı, Yükte de 1A akım çekecek şekilde ayarlı.
Son tasarımda ölçüm girişinin + hattı hem voltaj okumaya bağlanmış hem de akım okumaya.
Bu durumda Dc_read pininden R18-R19 dirençleri(şuanda 4e bölüyor) yardımıyla 30V/4= 7,5V çıkacak. Sorun değil, dirençler değiştirilip çözülür.
Ancak akım okuma kısmında opampın girişine de 10K üzerinden 30V uygulanacak. Üzerine birde opampın kendi kazancı var, şuanda 3,6. Çıkışından 30*3,6=108V vermek isteyecek ancak besleme voltajından ötürü en fazla verebileceği 5V'u verecek.
Akım nasıl okunacak?
Bilmiyorum. Ben mimarım. İnşaat kısmını hallediyorum. Proje Mühendisimiz @taydin anlatsın.
Senin pcb baskı makinen yok mu? İnanmam. Firmalar bunu atlamış olamaz.Valla kendimi kötü hissediyorum. Millet çatır çatır PCB yapıyor, ben oturuyorum ... Biraz proje listemi sadeleştirip benim de PCB teknolojisine sahip olmam lazım artık