Aslında bu bir proje konusu olabilirBen de bir çıkma anakart var start alıyor ama hdmi dan görüntü gelmiyor hiçbir şekilde şu makina olsa da ben de lehimleri yenileyip deneseydim
HDMI arayüz entegresi "SiI9287B" ise çoğu zaman "9" numaraya bağlı ya sigorta olur yada düşük watlı 0.5R direnç olur genelde o açık devre olduğundan çalışmaz HDMI başıma geldi daha önce bakma şansın varsa göz gezdir.Ben de bir çıkma anakart var start alıyor ama hdmi dan görüntü gelmiyor hiçbir şekilde şu makina olsa da ben de lehimleri yenileyip deneseydim
Öyle bir çip yok kartta ya da ben bulamadımHDMI arayüz entegresi "SiI9287B" ise çoğu zaman "9" numaraya bağlı ya sigorta olur yada düşük watlı 0.5R direnç olur genelde o açık devre olduğundan çalışmaz HDMI başıma geldi daha önce bakma şansın varsa göz gezdir.
genelde hdmi soketine yakın olur bir tepeden görüntü at istersen Siliconİmage'in başka entegresi'de olabilrÖyle bir çip yok kartta ya da ben bulamadım
harici gpu varsa dahi hdmi soketine yakın noktada hdmi izolatör olur taktığın monititör anakartında kısa devre vs. vasrsa senin görüntüyü veren cihaza birşey olmasın diye kullanılır genelde izolatör.Direk gpu dan sürüyor hdmı yı sanıyorum