ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Testi yaptım ama sıcaklık düşüyor
Hayırlı olsun inşallah. Inşallah uzun ömürlü olur .Testi yaptım ama sıcaklık düşüyor
Teşekkür ederim abi Allah razı olsun.Hayırlı olsun inşallah. Inşallah uzun ömürlü olur .
18845 eklentisine bak
450 derece de güzel bir şekilde lehimledim ürün mobilya tekerleği
Bu balta dediğimiz uç takılı şuanBöyle bir metale lehim yapmak için o havyanın gücü uygun değil zaten. Sıcaklığın düşmesi gayet normal. 450 ℃ lehimlemişsin, ama o sıcaklıkta uç çok hızlı bir şekilde vasfını yitirir. Bu havya eğer bir GND plane üzerine lehim yapabiliryorsa bu yeterli.
Bir de sivri uç kullanıyorsan, onunla ısı aktarmak da zaten çok zor. Sivri uç zaten çok nadir gereklidir, tornavida uç bulabilirsen en verimli uçlar onlar.
Bu teli lehimden sonra asildin mı hiç sağlamlık testi için. O metale lehim tutacağını sanmıyorum.18845 eklentisine bak
450 derece de güzel bir şekilde lehimledim ürün mobilya tekerleği
Salladım bile abi tam tuttu lehim metaliBu teli lehimden sonra asildin mı hiç sağlamlık testi için. O metale lehim tutacağını sanmıyorum.
Yok geniş yüzey dedin yaa onun için sordum estetik olması gerekmiyor test yapıyorum hurda kartlara...Sağlam ise ve iletkenlik de sağlıyorsa lehim iş görür. Ama estetik olmuş mu diye sorarsan, pek estetik olmamış
Bu teli lehimden sonra asildin mı hiç sağlamlık testi için. O metale lehim tutacağını sanmıyorum.
Belki yüzeydeki pürüzlere göre lehim şekil almıştır. Bulduğu ilk fırsatta atar o lehim oradan.Salladım bile abi tam tuttu lehim metali
Pense ile çektim atmazBelki yüzeydeki pürüzlere göre lehim şekil almıştır. Bulduğu ilk fırsatta atar o lehim oradan.
Çok güzel lehim tutuyor abi ışıktan dolayı kara çıkmış muhtemelenO balta uç en son resimde kapkara görünüyor. 450 dereceden sonra mı o hale geldi? Üzerini lehim kaplayabiliyor musun?