Haber başlığı biraz clickbait olmuş. Mazda uzaktan çalıştırmayı abonelik sistemine çevirmiş.
Buna katılıyorum ve ayrıca elektrikli araba furyasının da son bulmasını ümit ediyorum. Daha da ileri gidiyorum arabalardaki elektronik aksamların da azaltılması ya da abartılmaması gerektiğini savunuyorum.Bence yakında uzaktan erişimi olmayan cihazlar yine aranır olacak. Şirketin birinin serverları hacklenip bir sürü kullanıcının arabasına abuk subuk şeyler olunca, veta hackleneden öngörülememiş bir hatadan bir sürü insan mağdur olunca...
Otomobil Özgürlük demek, sahip olduğun malın istediğin işi yapmak için satıcıdan icazet alması aslında kabul edilemez bence.
Koltuk ısıtmayı düz bağlarsanız sonuç aşağıdaki gibi olabilirValla çok şükür, hiçbir lüks araba özentim yok.
BMW bir modelini standart bir süspansiyonla piyasaya sürüyormuş, ama isteyene ayda 30 dolar abonelikle daha gelişmiş bir süspansiyon sistemini aktifleştiriyormuş. Hatta bir "deneme süresi" de veriyorlarmış abonelik bedelini bayılmadan. Aynı BMW, başka bir modelinde de standart olarak koltuk ısıtıcısı çalışmıyor, aylık abonelik bedeli ile aktive ediliyormuş. Lüks araba özentim oluşursa birden, o anda para da varsa, kesinlikle hangi markayı ALMAYACAĞIM belli oldu
trend bu yöne yönlendi, clickbait'likten çıkması sadece zaman meselesi artık.Haber başlığı biraz clickbait olmuş. Mazda uzaktan çalıştırmayı abonelik sistemine çevirmiş.
Mazda'dan tepki çeken yenilik: Motoru çalıştırmak artık paralı
Mazda otomobillerde abonelik sistemi yaygınlaşıyor. Buna göre şirket, bazı özelliklerini paralı hale getirdi.shiftdelete.net
İyi yada kötülüğünün kriteri nolaki?Tüm arabaları sürdüm BMW harbi arabadır. Mercedes S600 dahi sürdüm birçok lüks araç, ama BMW en iyisiydi. Bu arada araç sevmem, demir yolu iyidir. Uzaksa uçak.
Ivır zıvır kullanıcı konforu onlar.Mesela BMW Mercedesten daha rahat, tepkileri daha keskin. Mercedes yaşlı arabası ve abartı bir araç. S600de bile plastik noktalar vardı. BMW 520d modelini hatırlamıyorum daha kaliteliydi. Oturma pozisyonu bile daha iyi bir araç. Tabii en iyi araç uçak