Bosch ProCORE 18V 4.0Ah batarya tamiri

4.1 den 3.0 V a kapasite 2832 mAh çıktı. Allah bereket versin :)

Diğer 3 pil de benzer çıkarsa bunları bir kenara koyacağım belki bir yerde işe yarar.

4.1 den 3.0 V a kapasite 2832 mAh çıktı. Allah bereket versin :)

Diğer 3 pil de benzer çıkarsa bunları bir kenara koyacağım belki bir yerde işe yarar.
Timur hocam, biliyorsun ki, pil, akü, batarya, domates gibi bekletince, saklayınca çürüme eğilimine giriyor. Bir alarm kurup ya belli sürelerde şarj etmek, ya da yüzdürme/float şarjda bırakmak gerekir.;)

4,2V ve 2,5V ile akü her seferinde bir tokat yemiş oluyor. Tasarladığım çihazlarda sınır senin belirtiğin ilk sınırlar: 4,1V ve 3,0V.
3,0V gördüğümde kısaca kırmızı LED'i yakıyorum ve tekrar uyku modunda geçiyorum. Ta ki adaptör takılana kadar.

Şimdi ikincisini ölçtüm, 2151 mAh çıktı. Neyse bakalım. Elimde bir tane daha procore 4.0 Ah var. O da bozulursa, oradaki diğer pilleri de ölçerim. Benzer kapasitede 5 tane bulursam yeni akü almadan tamir etmiş olurum. O yüzden bunları saklamaya değer diye düşünüyorum.

Geri kalan iki pil de 2900 mAh civarında çıktı. Yani şu anda elimde üç tane oldukça iyi durumda çıkma var. Diğer procore 4.0 da bozulur ve oradan da benzer durumda iki tane çıkarsa, bu 5 pil ile performansı idare edecek şekilde tekrar toplanabilir.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,775
Üyeler
3,515
Son üye
yasaronemli

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back