Endorfin35+
Kayıtsız Üye
Abi mi..? Hayırdır bro 40 yaş sendromu mu?Timur abi...
Abi mi..? Hayırdır bro 40 yaş sendromu mu?Timur abi...
Abi mi..? Hayırdır bro 40 yaş sendromu mu?
Hakikaten Youtube incelemelerinde Qianli firmasının özellikle yeni tip iPhone bataryalarının değişiminde kullanılmak üzere bu ürünü çıkardığı söyleniyor.Sanırım bu cihaz daha ziyade telefon pilleri için.
Bulursan haberimiz olsun. Ama hemen acele edip alma. Bi araştıralım. Birde bunun sadece kontrol devresini satıyorlar. Besleme kısmı senden (akü, mikrodalga trafosu v.b.) Her zaman kullanmayacaksan belki bu konfigürasyon daha hesaplı olur.Ben iyi bir punta kaynağı makinası bakayım olmazsa. Yerli malı ürünler de var.
SUNKKO için sitesindeki fiyat vergisiz gümrüksüz 6000 TL ye geliyor. Şurada birşey buldum.
Olurda alırsak bak bize de birkaç tane pil grubu yaparsın artıkElektrikli El Aletleri Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Elektrikli El Aletleri modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
1300 den ucuza geldi mi?Valla pil iyi gidiyor. Şarjlı vidalamayı maksimum tork olan 18 değerine aldım ve iki elimle mandreni tuttum. Vitesi de 2 yaptım. Olabilecek en olumsuz senaryo bu. Bu durumda bile tetiğe basınca makina tırıldadı.
1300 den ucuza geldi mi?
Aynı markanın farklı modelini direct mail ile gönderiyorlarmış : BanggoodŞu Çin malı makinayı çok methediyorlar. Gücü de yerinde. Ama ne Türkiyede nede aliexpress bangggod'dan alınamıyor şu anda.
18699 eklentisine bak