Almadan önce ben de son olarak UT61E+ ve BM869s arasında gidip gelmiştim ama Joe adlı youtube kanalındaki bir kişinin incelemelerine denk geldim ve bazı forumlardanda edindiğim bilgiler ve deneyimleri ışığında BM869s te karar kıldım.
Ne sıklıkla kullanırım derseniz her gün değil belki maksimum ayda bir belki de 6 ayda bir.
16-20 yaşlarım arasında elektroniğe çok meraklı ve haşır neşirdim, amfiler, mekanik deckler, ekolayzerlar filan devre elemanlarını toplar bunları kutuda birleştirip parça parça deck müzik sistemi, EQ, Servo Mekanik Kaset Deck, Tuner, VU metre vs vs ve hoparlör yapmışlığım bile vardır.
Kaliteli ses elde edebilmem adına devreler ile çok uğraşırdım, kalite merakım biraz danda buradan geliyor sanırım.
Çekmecede o yıllardan kalma çalışan bir UNI-T DT-830D duruyor hatta.
Evde elimden gelen her işimi kendim yapmaya çalışıyorum ve elimdeki malzemelerde eksik olmasın diyorum mantığım bu.
Elektronik ile şu an aram nasıl derseniz diyot, kondansatör, trafo vb devre elemanları ne işe yarar dışında bilgim yok.
Şimdi diyeceksiniz hatta güleceksiniz, elektronik bilgi seviyen madem böyleydi, ne diye gidipte onca para verdin BM869s için derseniz, ben de onu tercih ettim, kaliteli doğru ölçen birşey olsun istedim, daha ucuz hatta belki de 1000 TL lik bir Multimetre işimi rahatça görürdü ama ben tercih etmedim.
1970 Doğumluyum ve öğrenmeye hala çok meraklı birisiyim, şimdi bir Pil yedekleme devresi ve harekete duyarlı lamba vs yapmak istiyorum ve bunu evde kullanmak istiyorum tabi 2 yaşındaki kızımızdan fırsat bulursam
Saygılar.