Ben olsam kapaklı raf tercih ederdim. Bu rafların üzeri dolu olduğunda toz almak çok sıkıntı oluyor.27795 eklentisine bakHerrafburada Çelikrafburada 5 Katlı 3 Lü Bitişik 43x180x200 Galvaniz Çelik Raf Arşiv Depo Kiler Rafı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Herrafburada Çelikrafburada 5 Katlı 3 Lü Bitişik 43x180x200 Galvaniz Çelik Raf Arşiv Depo Kiler Rafı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu raf fiyat olarak mantıklı görünüyor.
Benim odanın ortasında kolon var. O yüzden pek hareket seçeneğim yok. Ayrıca migrenim olduğu için gün ışığına fazla bakamıyorum. Dışarıda genelde güneş gözlüğü ile dolaşıyorum. Birazda o yüzden cam önü tercihim değil. Ayrıca 1.kattan nereye bakacan? Senin dediğinin olması için villada oturup, önümde duvar genişliğinde koca cam olması lazım. Öyle 100x100cm camdan bakmak çokda çekici değil.Gökan usta eline sağlık, nacizane bir önerim olucak monitor ile cama doğru dönmek Göz ve Ruh Sağlığı için iyi
hem arada camdan dışarı bakıp gözlerinin ileriyi netleme özelliğini kaybetmiyor
hemde gün ışığı falan alırsın
birde masaya bir canlı bitki bekliyoruz
(Kaktüs, radyasyondan korunmak için akla gelen ilk bitkilerdendir)
benim sadece bir ekran istersen ekran resmi çekerim gerçi biraz dağınık
27796 eklentisine bak
2 tane pencere var. Depo boşaltılınca foto atarım. Depoyu bölmek için önerileri o zaman alırım. Nasıl daha verimli kullanabilirim diye tartışırız.Ayrı bir mekan tutulacaksa pencere olması gerekir. Pencere yoksa havalandırma sistemi basit de olsa yapılmalı..
Usta 5 10 metre bile ileri netlesen yeter yani bunu zaten istemeden yaparsın ayrıca genişlik ölçüsü nedir elimde bir adet store var uyarsa ölçüsü yollarım dolap uygulaması üzerinden sanırım 60TL kargo alıyorlar köşede bekliyor1.kattan nereye bakacan? Senin dediğinin olması için villada oturup, önümde duvar genişliğinde koca cam olması lazım. Öyle 100x100cm camdan bakmak çokda çekici değil.
İki pencere var. Biri 80cm civarı diğeri 120cm civarında genişliğe sahip.Usta 5 10 metre bile ileri netlesen yeter yani bunu zaten istemeden yaparsın ayrıca genişlik ölçüsü nedir elimde bir adet store var uyarsa ölçüsü yollarım dolap uygulaması üzerinden sanırım 60TL kargo alıyorlar köşede bekliyor
kargosu pahalı tutmaz amacı ile fiyat yazdım amaç seni cama döndürmek
120 den uzundur ölçerim bugünİki pencere var. Biri 80cm civarı diğeri 120cm civarında genişliğe sahip.
Stor perde boşta duruyorsa değerlendirebiliriz.
Durduk yere kör ettin beni yav.Usta 5 10 metre bile ileri netlesen yeter yani bunu zaten istemeden yaparsın ayrıca genişlik ölçüsü nedir elimde bir adet store var uyarsa ölçüsü yollarım dolap uygulaması üzerinden sanırım 60TL kargo alıyorlar köşede bekliyor
kargosu pahalı tutmaz amacı ile fiyat yazdım amaç seni cama döndürmek
Hayırlı olsun. Superbag organiser'ı göz önüne alın yeni yerleşiminizde. Herkes biliyordur bu ürünü de, ben kullanmaya başlayınca çok beğendim, çok pratik ve plastiği uyduruk veya zayıf değil.2 tane pencere var. Depo boşaltılınca foto atarım. Depoyu bölmek için önerileri o zaman alırım. Nasıl daha verimli kullanabilirim diye tartışırız.