Suntanın bu egrilme huyunu hiç sevmiyorum.
MDF bunun yerine aslında daha mantıklı bence.Ben komple MDF kullandım masanın üstüne buzdolabı bile koyabilirim
anladığım kadarıyla ev sizin, imkanınız da var. şöyle masif ahşaptan güzel bi masa yapsanız?
Sunta çok pahalanmış. Eve sokulacak şey değil aslında da işte mecbur kalıyoruz masifle karşılaştırınca.
Şu suntayı kaplamalı alabilseydin iyiydi.
Yahu ben bu halinden memlunum.
Suntanın bu egrilme huyunu hiç sevmiyorum.
Suntalar kalitesiz. Zaten kaliteli sunta artık yok
Birine patlayacak ama kime. Sunta ile ilgili Yorum yapacam korkuyorum yapmayaBu suntalar boyanabilir. Kesilmiş kenarlarına ahşap macunu sürülüp düzgünleştirilebilir
ham suntanın kesik yüzeyinden nem alır zamanla deforme olur. Bunun için ağaç tutkalı sürülüp < 1 cm kalınlığında çıta çakılır , tutkal kuruyunca çiviler sökülür .böylece nem almaz bel vermeye direnci artar marangoz o kadarcık çıtadan para almaz@mehmetaliözdemir vallahi içimi okudun.
Çok şükür kaplamalı filan alacak durumum var. İhtiyaçtan değil bilinçli bir tercih olarak ham sunta aldım desem de kimse inanmıyor.
İki basit amacım var. Birincisi masayı şu an balyozla parçalasam dönüp arkama bakmamak ikincisi ise minimum maliyetle verimli bir çalışma ortamı üreterek genç kardeşlerimize örnek olabilmek. Nedense herkes ham sunta olmasına takıldı... Aynısının laciverti işte anladık lacivert olabiliyor!
Aydınlatma ve çekmece ile ilgili kullandıkça iyice belirginleşen sorunlar oldu. Aydınlatma ileride olduğu için masadaki cihazların benden tarafı olan bölümü gölgeli kalıyordu. Işığı tekrar yukarıya aldım ve sorunu düzelttim. Üstelik lehim yapılan yeride aydınlattı.
İkinici önemli sorun, masada bir işle uğraşırken çekmeceyi kullanmak çok zor oluyor. Çekmeceyi açtığım zaman önemde yer olmasına rağmen alanımı çok daraltıyor. Bende çekmeceden el aletlerini aldım ve yerine çok az kullandığım ölçü aletlerini filan koydum. Böylece ölçü aletleri hem tozlanmayacak hem de orayı her zaman açmam gerekmeyecek. El aletlerini ise bir kesona aktaracağım. Boşalan yerlere de şimdilik aşağıdaki gibi düzenledim.
13476 eklentisine bak13477 eklentisine bak
Rica ederim. Anladım, kolay gelsin, işlerinizde başarılar..@nusyil teşekkürler. Teknolojinin her alanı ile ilgilendim. 2013'den beri yazılım geliştiriyorum.