Bence isyanda o hayvanAslinda getir gotur ortaligi temizle isini ciraklar yapiyordu. O zaman robot kopek, robot esek vs calismalarindaki gelismelerden sonra robot cirak kesin yaparlar.
Gerci cirak uygulamasi az gelismis ulkelerde var galiba.
Asagidaki kopegin videosu vardi. Cok hostu.
34159 eklentisine bak
Tamam bunu ogrendigimiz iyi oldu, umarim bu islerde gelisince, dakka da bir sunuda yap Dogan, su da bozuldu Dogan deyip kapina gelenlerden sonra bu konuyu tekrar konusalimBenim masa hep düzenli çünkü 2.5 yaşındaki atom karınca her yeri geziyor. Ayrıca kendim de düzenli sayılırım. Aldığım tüm eşyaları işi bitince yerine koyar masayı düzenli hale getirir ve temizlerim.
Baktığımda hep temiz pak ve düzenli görülür.
Daldan dala hastalığı sende de var dimi. Uğraştığın şeyden dikkatini ayırıp, elindeki kargaburunu uygun bir yere bırakamazsın.
Projeler için kutu düzenine geçtim. Elimde bir sürü boş karton kutu var. X projesinin bir kutusu oluyor, parçaları içinde. Dikkatim Y projesine kayıyor, belki aylarca X'e bakmayacağım. Kutusunu kapatıp kaldırıyorum. Hiç olmazsa parçaları derli toplu oluyor ve projeye devam edeceğim zaman kutuyu açtığımda her şey hazır oluyor. Bunu yapmazsam masanın bir kısmını aylarca X işgal ediyor ve yerimi daraltıyor.Daldan dala hastaligi var tabiki. Hoby de bekleyen musteri yok.
Eve bir gun kedi getirdiler, obur gun geri gonderdimBenim de kedilerimle basim dertte. Gecen gun havyanin islak sungerini kacirmislar. Hanim da muhtemelen yerde bulup anlam veremedigi sungeri cope atti.
Bazen de kum eseler gibi benim masanin ustundekileri eseliyorlar. Papaz oluyoruz kedilerle. Ama anlamiyorlar.
Ilk baslarda sizin gibi kullaniyordum, ama bazen bu karton kutu aralarinda kalan mini parcalar icin hep kilitli posete koymak zorunda kalmak istemedigimden o isten vazgecmistim.Projeler için kutu düzenine geçtim. Elimde bir sürü boş karton kutu var. X projesinin bir kutusu oluyor, parçaları içinde. Dikkatim Y projesine kayıyor, belki aylarca X'e bakmayacağım. Kutusunu kapatıp kaldırıyorum. Hiç olmazsa parçaları derli toplu oluyor ve projeye devam edeceğim zaman kutuyu açtığımda her şey hazır oluyor. Bunu yapmazsam masanın bir kısmını aylarca X işgal ediyor ve yerimi daraltıyor.
TOKI evlerinde otururken masam 80cm x 50cm idi. Monitör, ölçü aleti, havya ve diğer takım taklavat hepsi oradaydı. 2m² balkon içinde 7 tane raf sıkışmış halde idim. Çalışma ortamını gayet güzel anlıyorum. İnşallah yakın zamanda güzel bir çalışma ortamı/atelye sahibi olursun.Sizlerin dağıtacak çalışma masalarınız var. Ufak bir devre yapsam, havya ayrı kutuda, ölçü aleti farklı kutuda, adaptör ayrı yerde. Çıkar işini hallet tekrar topla kutuya koy. Keşke benimde sizlerin gibi dağıtacak çalışma masam olsaydı