omerali06
Aktif Üye
Kesinlikle abi yazılım bilgisi olmayan şekil A daki ben gibi çok arkadaş başvurur bu konuda Ahmet ve sana çünkü insanlar bunu sır gibi saklıyolar.Aslında burada bir ticari potansiyel de var. Dediğim gibi projedeki püf noktası PID kontrol. Bu işi bir Atmega'da yapıp programlarsan, sonra da Atmega yı protect edersen, bu çipi sonra hap gibi satarsın
Çip ne yapacak? Sıcaklığı ölçecek, rezistansı sürecek. Çipe dışarıdan mesela I2C üzerinden üç komut vereceksin: İstenen sıcaklık değeri, sıcaklık kalibrasyonu ve PID tuning. İsteyen bu çipi satın alacak ve etrafına isterse 7 segment display, isterse OLED ekran, isterse the 4K monitör koyacak
Benim şahsi fikrim şimdilik aliexpresten muadil saplardan alabilirsin fiyatları baya uygun ilerleyen zamanda memnuniyetsizlik durumun oluşursa orjinale geçersin.biter biter.
bu sefer kadromuz sağlam.
bir temel atalım.
ama ben şahsen 1300-1400 lira sadece kafaya verecek durumda değilim.
Ben bununla geliştireceğim mecburen.YH-1936A Yedek Havya Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
YH-1936A Yedek Havya ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Diğer Yedek Havyalar kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.www.direnc.net