Cursor AI editör

taydin

Timur Aydın
Staff member
youtube'da bir video seyrettikten sonra, Cursor AI editörü denemeye karar verdim.

Bu editör, altta VSCode editörünü kullanıyor. İlave olarak da çok güçlü ve projenin tamamı üzerinde analiz yapabilen bir yapay zeka motoru var. Benim üzerinde çalıştığım web otomasyon kodu üzerinde bir iş yapmasını istedim. İş öyle basit "bir fonksiyon yaz", veya "şu kod doğru mu" şeklinde bir talep değil. Kodun tasarımında bir değişiklik yapmasını istedim. Kodu önce analiz etti, ve analizi de isabetli idi. Sonra da gereken değişikliği yaptı. Dehşete düştüm ...

1746100833518.png

arkada hangi AI engine çalışıyor. yanılmıyorsam claude veya gpt seçilebiliyor.

Taydin abi eğer apiniz mevcut ise vs code eklentisi olan cline yada Roo yükleyip denerseniz mcu terminalden bağlanıp kod bile atabiliyor

Taydin abi eğer apiniz mevcut ise vs code eklentisi olan cline yada Roo yükleyip denerseniz mcu terminalden bağlanıp kod bile atabiliyor

Bu da iyiymiş. Daha çok yazdığım kod hakkında yorum yapması için kullanmak istiyorum böyle şeyleri. Bir nevi gelişmiş "linter" gibi. Ben anlatayım, YZ programı yazsın düşüncem yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,713
Üyeler
3,115
Son üye
Ömer şahin

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back